Širokopasovni snopa Matlab code

A

Alberich

Guest
Hi all, iščem nekaj referenc o "obdelavo signalov matrike", "snopa" in "lokalizacijo" vir. Če kdo ima nekaj idej, so dobrodošli. Hvala vnaprej. Lep pozdrav.

Zdravo prijatelj, S tem sem pritrditev en zelo dober material za vas o snopa tehnik. Za več informacij prosimo, kontaktirajte me. S spoštovanjem, N.Muralidgara MSRS, CRL-BEL

Hi muralicrl, thnaks za to gradivo, ampak povej mi, imaš nekaj kode Matlab za snopa?? thnks vnaprej. Lep pozdrav.

[Size = 6] Zdravo tukaj nekaj Matlab koda za oblikovanjem snopa. Če potrebujete nekaj misli o oblikovanjem snopa mi pošljete e-pošto. [/Size]

oblikovanjem snopa = prilagodljivo Antenski niz = pametne antene.

hi Želim osnovni diagram za prilagodljivo in oblikovanjem snopa tudi svoj izvedbeni kodo v rekurzivni algoritem najmanj Kvadratov [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 21 minutah: [/color] [/size] Med naslednjimi algoritmov  najmanj srednjih Kvadratov Algoritem  Vzorec Matrix Obrat Algoritem  Rekurzivno najmanj trg Algoritem  konjugiranih gradientov metoda  Constant modul Algoritem Naš vodja je predlagal, da se odločili RLS za izvajanje Adaptive oblikovanjem snopa lahko u predlagajo natančno, zakaj je prednost je v primerjavi z drugimi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back