Še en lep LCD menu knjižnice

P

picnoobie

Guest
Ne morem spomniti, kje sem dobil to eno, mislim, da od avrfreaks.net, sicer sem šele post link. Sem poskusil z pic, je enostaven za uporabo. Bo ne deluje s prevajalnikom tho CCS, funkcija kazalec ne podpira mislim. .. Se zabavajte

Tinymenu je zelo lepo in deluje odlično s C30. Za prevajalnik CCS sem lahko le uspelo napisati državni stroj. To je velik, grd, ampak deluje. Ali je kdo uspel napisati učinkovit sistem menijev za CCS?

Res kul kodo! Imam been težaven za zbiranje uporabo Hi-Tech C 9,80 na MPLAB in skoraj ni, čeprav naslednjo izjavo ne bo sestavil (prevajalnik želi zaklepaj po "* vnos", ki seveda bi šla ven ustrezno število spremenljivk: shock:: static void menu_print_entry (menu_entry_t * vnos, max_width int, int izbrano) {... To vezi TYPEDEF: typedef struct {int menu_entry_s zastav; / / prikaz zastave opredelitve zgoraj void (* izberite) (neveljavno * arg, char * ime ); / / rutinsko na klic, ko izbrani char ime [MENU_ENTRY_NAMELEN]; / / ime prikazati za ta vnos neveljavne vrednosti *, / / vrednost prenese, da izberete funkcijo} menu_entry_t; vse namige o problem tukaj Hvala, Pete?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back