če je dobro PCB kupca

K

kinjilindy

Guest
Pozdravljeni, želim vedeti, kje bomo lahko našli dobre PCB kupca in kako najti? Prosim za nasvet

Halo, to je Shenzhen Haichuanyingxin Technology Co.Tld. in bi vam ponujamo enostranski, dvostranski, večplastne plošče (4-28 plasti), High-frekvence večplastne plošče (veliko različnih vrst materialov visoke frekvence), Aluminum Podlaga krovu, težka Copper krovu, High TG deska, Karakteristična impedanca krovu , HDI krovu, FPC, Rigid-flex vezij. Če katera potrebuje, lahko skeniranje naši spletni strani www.haipcb.com . Ali mi lahko email: haichuantech@gmail.com MSN: hctech@live.cn

scan naše website.-_-! Pravkar se je pogled in ga vrgel proč.

Zdravo, to je HK Gongxiang International Electronic Co, Ltd.We eden od vodilni proizvajalec PCB v podjetju China.Our specializirani večplastnih PCB do 30 layers.Please stopili v stik z Jesse, če imate kakršne koli zahteve. mail: gongxiang AT gongxiangpcb DOT com URL: 3W gongxiangpcb DOT DOT com

Živjo, moj prijatelj. To je Alexande, PCB proizvajalec iz Kitajske. Orožja za množično uničevanje je strokovno PCB in PCBA proizvajalec z več kot 8 let izkušenj na Kitajskem. Smo premier PCB proizvajalec, ki je dobil ISO9001: 2008, SGS in UL, specializirano za dvojno strani, multi-layer do 24 plasti, HDI pa tudi Flex in Togi Flex z vrsto površine dokončanih, ki naše stranke potrebujejo v različnih izdelkov Zahteve po zelo konkurenčnih cenah in v dobri kakovosti in točne dobave. Ne oklevajte in priti v stik z nami. E-mail: Alexander@szbjpcb.com Tel :86-0755-27595558

Halo, to je Shenzhen Haichuanyingxin Technology Co.Tld. in bi vam ponujamo enostranski, dvostranski, večplastne plošče (4-28 plasti), High-frekvence večplastne plošče (veliko različnih vrst materialov visoke frekvence), Aluminum Podlaga krovu, težka Copper krovu, High TG deska, Karakteristična impedanca krovu , HDI krovu, FPC, Rigid-flex vezij. Če katera potrebuje, lahko skeniranje naši spletni strani www.haipcb.com . Ali mi lahko email: haichuantech (at) gmail.com MSN: hctech (at) live.cn

Mi lahko pripomorejo k spodbujanju vaše izdelke, storitve tudi vaše zahteve za Svoboden kot kraj oglasov na naših oglasi Marketplace Preverite link: [url = http://www.pcbtalk.com/submit-listing.php] PCBTalk.com - Daily PCB News and Information [/url] O Pcbtalk.com PCBTalk.com je online dom PCB Novice in najbolj zanesljiv vir informacij za tiskana vezja (PCB) industrije. Bili smo vodenje strokovnjake v industriji pcb up-to-datum od leta 2008. Smo tudi medijski partner IPC, IPC Midwest, PCBWest, National eletronics Teden UK, HKPCA,

zdravo, jaz sem pcb suppier, če potrebujete pcb, se obrnite na mene. Hvala in Lep pozdrav RONGHUI INDUSTRIAL (HK) HOLDINGS CO, LIMITED Prodaja: Sped E-pošta: mkt03@ronghuipcb.com Mobile: +86 15119229339 Tel: + 86 0755-2917 2418 Fax: +86 0755-29177577 MSN: spedguan @ hotmail.com Web: http://www.ronghuipcb.com

Hej, smo zanesljivi [URL = "http://www.tomtop.com/catalogsearch/result/?q=PCB&x=19&y=9?aid=y"] spletni trgovini na drobno [/URL] od leta 2004, zagotavljajo visoko kakovosti PCB, lahko pa po najboljši ceni z brezplačna dostava in prosti kuponov. obiščite spletno stran: [url = http://www.tomtop.com?aid=y] Kitajska debelo, Buy kitajske izdelke po najboljši ceni Brezplačna dostava [/url]

Circuits Wintak je specializirano za proizvodnjo visoko natančnost in zanesljivost 2-24 plasti PCB, vključno z HDI, aluminij vezja, vezja visoke frekvence, težka baker, debela zlata, itd Smo bili certificirani z UL, ISO9001: 2000, ISO14001, in TS16949. Za več podrobnosti, prosim e-mail me na Carson.xi (at) wintakpcb.com

Circuits Wintak je specializirano za proizvodnjo visoko natančnost in zanesljivost 2-24 plasti PCB, vključno z HDI, aluminij vezja, vezja visoke frekvence, težka, baker, debela zlata, itd Smo bili certificirani z UL, ISO9001: 2000, ISO14001, in TS16949. Za več podrobnosti, prosim e-mail me na Carson.xi (at) wintakpcb.com
Če vas zanima Wintak, prosimo, ne oklevajte v stik z mano za podrobnosti, hvala! --- Meni, Carson Xi prodajnih inženirjev Wintak vezij Technology Co, doo Telefon: +86 755 3386 3260 Cell: +86 134 1861 1871 Skpye: wintakpcb Backup mail: wintakpcb@gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back