Če pogledamo podatke o rezkalni stroji

J

jjchl

Guest
Zdravo Mi lahko kdo pomaga. Iščem o informacij o rezkalni stroji so na PCB.

Zdravo, Moje prvo vprašanje je: Ali ste zadovoljni z njim? Ali je natančno v skladu s specifikacijami? Ali je realno, da prototip PCB za SMD? Ali lahko mlin tiskanje nogo SSPO z njim. Hvala, hc

Preverite, T-Tech Quick Cirquit ( www.t-tech.com ). Programska oprema uporablja za zagotavljanje izolacijo (IsoPro) je zaščiten s ključnimi kontrolne spro čeprav.

Imam tudi vezja LPKF plotter v lab. Uporabljamo ga tudi za 0,5 mm deske RF 0603 z SMD in SSOP je. Deluje dobro. Če ste tekoč v mlinu table RF tukaj je ena TIP: po rezkanje, je osnova material, prevlečeni s številnimi drobnimi bakreno delcev (lahko videli pod mikroskopom), tako da dip krovu v mehko rešitev jedkanje, samo da bi rešili tistih bakrenih delcev . Če poskusite to na le polovico strani poskusni plošči, boste videli rezultat pod mikroskopom. Če obstaja možnost, da ploščo plošče s srebrom to! Vedno sem uporabljajo veliko spajkanje paste, befor dajanje SMD delov. Tako ne boste potrebovali spajkanje, spajkanje plating delov je dovolj in spajka curlja na baker skladbo. Po tem, svet videti umazan, vendar z uporabo lubrikanta ali peno za čiščenje naredi svet videti kot strokovno ena.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back