| Avtor | Sporočilo |
|---|
sumei
Pridružen /-a: 09. oktober 2004 Posts: 7
| 09. oktober 2004 8:12 Shematični diagram L293DNE H-most krmiljenje DC motorja | | | tags: Shematični diagram H-most l293dne motornih kako priključite l293dne l293dne motornih nadzor h mostu v Matlab l293dne shematskimi Matlab h-most |
|
| Jaz delam mojo tezo o obrnjenem nihala. Jaz sem obrnjen problem oblikovanja Shematični diagram za H-bridge [L293DNE] za nadzor moje DC motor. Moj invertirani nihala je priključen na DSP TMS320C6711, potem od DSP za Matlab. Moj največji problem je, da ne vem, kako povezati moj H-bridge & optična gred koder [priključen na moje nihalo] do DSP. Se vam zgodi, da imajo katero koli zamisli za rešitev moje težave? Prosimo, odgovorite mi, če imate rešitev ... Thank you very much !!!!! [/ i] |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
onemilimeter
| 09. oktober 2004 14:07 Shematični diagram L293DNE H-most krmiljenje DC motorja | | | tags: PCB layout of tms320c6711 dc motornih h most na krovu dc dc shematskimi motornih h vezja motornih Optični shematskimi moč h most PCB layout kako povezati dc motor |
|
| Sheme se je v obrazcu http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/l293.pdf
Včasih sem TMS320LF2407 EVM pred. Kot TMS320LF280 serije, ki je veliko močnejša od 2407, je optimizirana za motion control. Moj kolega uporablja TMS320C6711, ampak se uporabljajo za obdelavo signalov. Ker 2407 je optimizirana za motion control, da ima veliko vgrajenih elementov za motorna nadzora, na primer veliko PWM kanale, na čipu položaj koder vmesnik vezje, deadband generator itd Ampak, če se nisem zmotil, v izraz za izračunsko moč, TM320C6000 serijo je veliko več višja od TMS320C2000 serije.
To je čisto naravnost naprej do nadzora H mostu (prikazano na sliki ni res H-most). Kot je prikazano v tokokrog, jo lahko nadzorujete (pin 1A in 2A) motor na dvo-smerna. I uporablja tudi za L293 pred vrstico po projektu, ki je bil pod nadzorom 8.051 ucontroller. Vendar pa na začetku, nismo uspešni zaradi naših motornih vedno ustavilo "polovice". Za odpravljanje težav, smo ugotovili, da je bilo vezje zelo hrupnem ko je bil motor teče (predvsem accelaration). Torej, smo dodali Optični za izolirane zaradi digitalnega vezja iz tal motorno gonilo vezjem, in potem je delovalo zelo lepo. To je odvisno od vaše moči in vaše motornih PCB layout tehniko. Če motorno moč je nizka in PCB layout je dobro, potem verjetno ne boste morali Optični. Glede kodirna vezja, mislim TMS320C6000 serija nima na krovu koder vmesnik vezja. Lahko povežete s katero koli zajemanje-I / O (ne prepričani 6000 serija imaš ali ne). Če ne, potem ste na voliščih vodijo splošne I / O. Od leta 6000 serija je tako močan, da ne bi smel biti problem za nadzor dc motor.
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
sumei
| 09. oktober 2004 17:38 Matlab & TMS320C6711 težave ... | | | tags: Shematični diagram H-bridge, kako priključite l293dne h mostu v Matlab l293dne pomoč l293dne shematskimi Matlab h-h most most Matlab |
|
|  Moj projekt o obrnjenem nihala. Ta voziček ob nihala na vrhu je priključen DSP TMS320C6711 nato Matlab. I odprejo tako CCS Matlab in ob istem času. Vendar, ko sem prikazovati moji CCS, je ta uspeh, ko sem tipa ccsdsp * * v ukazno okno na Matlab, pravi, da ni mogoče odkriti DSP krovu in je pravi nisem konfigurirati moj svet. Zakaj je to tako?? Drug problem je, da sta dva I / O 80 zatiči za TMS320C6711, ampak kako naj jih povežete z mojo L293DNE H-most in optični gred koder? Kako bi se Shematični diagram izgleda povezati obeh komponent v moje DSP I / O nožice? Prosim, pomagaj mi .....  Thank you very much !!!!!!!!!!! |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
nicleo
| 10. oktober 2004 2:37 Matlab & TMS320C6711 problemov ... | | |
|
| | Verjetno boste uporabili vrste TMS320C6711 DSK ali EVM. Lahko pls daj nam ventor vašega modela vrednotenja ali kit komplet? Ker ne vemo podrobnosti dve 80-pin connectors. Also, pls državno različico svojega CCS in tudi Matlab. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
sumei
| 10. oktober 2004 16:45 Matlab 6 & TMS320C6711 DSK | | |
|
| V Matlab I uporablja Matlab 6; DSP je TMS320C6711 DSK, CCS verzija 1,23. Bi lahko, prosim, pomagajte mi rešiti problem, da sem imel omenjeni v moj 2. sporočilo, se obrazec lahko najdete na: h ** p: / / www.kanecomputing.co.uk/pdfs/spru197d.pdf
Naslednjič ne širijo vprašanja vsega sveta, da jih v isti post, če so povezani. I teme združil v en post, naslednjič, ko boste dobili opozorilo. Cluricaun
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
kesavay
Pridružen /-a: 02. februar 2007 Posts: 1
| 02. februar 2007 15:17 Re: Shematični diagram L293DNE H-most krmiljenje DC MOT | | |
|
| hi vsak organ Jaz sem uporabo TMS320C6711 Za krmiljenje invertirani nihala. Hočem vedeti, kako lahko dobim PWM (Kontrolni signali) Izhodi iz DSK. prosim pomoč pri tej zadevi. bom zelo hvaležen vam na uslugo. kesava calvin.vaus (at) gmail.com |
|
| Nazaj na vrh | |
 |