Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

natančnost GPS

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Elektronske Osnovna vprašanja -> natančnost GPS
Različica v arabščini Bolgarska različica Katalonščina različica Češka različica Različica v danščini Nemška različica Grška različica English version Španska različica Različica v finščini Francoska različica Hindi version Croatian version Indonezijščina različica Italijanska različica Različica v hebrejščini Japonska različica Korejska različica Litovska različica Različica v latvijščini Različica v nizozemščini Norveška različica Različica v poljščini Različica v portugalščini Romunska različica Russian version Slovaška različica Slovenska različica Serbian version Različica v švedščini Tagalog version Ukrainian version Vietnamščina različica Kitajska različica
Avtor Sporočilo
mobilne-ga

Pridružen /-a: 24. april 2004
Pomagali: 15

Post 19 Sep 2004 21:49 natančnost GPS

Živjo,

Ali nekdo nekaj strani, kjer sem lahko našel o GPS točnost današnjih GPS sytems,

GPS je sistem s 10m točnost dobro ali ni dovolj dobro?

Želim kupiti OEM sistema GPS, kar je najboljše kar lahko kupite v zvezi s točnostjo in dobre cene (i rad poceni sistem)
Nazaj na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 19 Sep 2004 21:49 oglasov

Nazaj na vrh
djalli

Pridružen /-a: 10. november 2001
Kraj: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 20 Sep 2004 8:10 Re: natančnost GPS

mobilne telefone je napisal:
GPS je sistem s 10m točnost dobro ali ni dovolj dobro?

I so tiste, GPS navigacija recivers lahko pritrdite na laptop in so v 10-20m razpona napake. Jaz sem zadovoljna s tem.
Nazaj na vrh
View user's profile
papyaki

Pridružen /-a: 13. april 2002
Pomagali: 19

Post 20 Sep 2004 8:29 Re: natančnost GPS

Živjo,

Diferencialne GPS sistemi zagotavljajo točnost arround 1 meter. Ponavadi uporabijo podatke poslati s prizemne FM radijskim oddajnikom, ki vedo exactely svoje stališče. Kombinujući to info z GPS info daje zelo GOOG točnost. Poskusite iskati na G00gle s temi ključnimi besedami (diferencialni GPS DGPS).
Nazaj na vrh
View user's profile
djalli

Pridružen /-a: 10. november 2001
Kraj: 1600 Pennsylvania Avenue, Washington DC 20500

Post 20 Sep 2004 9:21 natančnost GPS

V nekaterih javni prevoz kot z BUS serivices v večjih mestih ZDA upravljavci Zbornice lahko pokličete cestnega križišča preko GPS in imajo nekatere službe povedal, da "Naslednje križišče je 4. Ulica in Pine Road" z vnaprej zapisanem "seksi" glas dama. je kul!
Nazaj na vrh
View user's profile
sifeddin

Pomagali: 2

Post 20 Sep 2004 22:21 natančnost GPS

Hay
Im 'a velik pahljača od palm os in celo vrsto svojih licenc
je ena družba, ki proda apalm računalnik z GPS notri, da sem prebral nekaj poročil o Če ti je všeč ideja, da ko ga ne uporabljate GPS tracker to samo flip določitvi mesta hrbtni anteno in nadaljevati z uporabo vašega računalnika s palmovo hi -color hi-reselution 1,5 normalne druge dlani, potem ste videli, da ena od teh je Garmin iQue modelov na http://www.garmin.com/
veliko sreče z acc. ampak mislim, da če se bo uporaba znotraj mesta nato najmanj 1,5 metrov je max Tol. (@ Pol ulice min širina) ali združiti z zanesljivim kartiranje sistem (sem prebrala je eno za nas s prvim Garmin za iQue)

To ni komercialni to je nasvet
Nazaj na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Elektronske Osnovna vprašanja -> natančnost GPS
Stran 1 od 1 Vsi časi so GMT 2 uri

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
Topic RSS