Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Kaj je bolje Visual Basic, Visual C ali Delphi?

Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programiranje in vmesniška -> Kaj je bolje Visual Basic, Visual C ali Delphi?
Avtor Message
maziar

S pomočjo: 4

Post 27. junij 2004 15:05

Re: Kaj je bolje Visual Basic, Visual C ali Delphi?

jetset wrote:
Visual C je najboljša doslej!!

nekateri uporabniki XXXXs boljše, najboljše .... vendar niso vse podrobnosti in dont govorijo zakaj je boljši ....

to kažejo številne izbira tvojo ljubezen, ne mislite, zakaj je bolje
to pomeni, to ne izbira s skupinami

Orodja za primerjavo potrebujejo točke do točke primerjati ....
nekaj lepih primerjavo:

32bit 80.420 točko FFT v VB ~ 35sec
32bit 80.420 točko v FFT VC6 ~ 3.02sec
32bit 80.420 točko v FFT Delphi (uporaba basm ali fastmath) ~ 2.09sec!

kaj mislite?
Delphi hitreje ustvarijo s hitrejšimi programsko kodo .....
Če primerjate morate govoriti o numeical primerjati ...
ali od točke do točke primerjati ....
Nazaj na vrh
marring

Post 06 Jul 2004 11:11

Mislim, da z uporabo M $ Visual C je najboljši. Učenje programiranja ni težko. Borland izdelki lahko uporabnik leni ... Samo dodaja modul, komponento ... hehe programskem jeziku C, ampak preprosto kot Visual Basic language. In Borland C knjižnico ponovno uporabo MS vključujejo ...
Nazaj na vrh
Omid

Post 07 Jul 2004 7:50

živjo

nobenega dvoma, da je Microsoft Visual C , je najboljše za modele, povezane s sistemom, ki rub uneder novo okno .. ampak sem ugotovil, da Borland C builder je bolj prilagodljiv in načrtovanje je bolj primerna .. tako, da poskusite
in mi povej, kaj misliš ya!
Nazaj na vrh
maziar

Post 07 Jul 2004 16:10

marring wrote:
Mislim, da z uporabo M $ Visual C je najboljši. Učenje programiranja ni težko. Borland izdelki lahko uporabnik leni ... Samo dodaja modul, komponento ... hehe programskem jeziku C, ampak preprosto kot Visual Basic language. In Borland C knjižnico ponovno uporabo MS vključujejo ...

1. Mislim, da z uporabo M $ Visual C je najboljši
: I dont strinjajo vi morate narediti primerjavo od točke do točke

Borland izdelki lahko uporabnik leni ...
: je velik false: če vam ni treba ne morete treba dodati ANY stvar v svoje delo, vendar VCL zaslužiti hitro dodajanje PAKAGE, če jo potrebujete VCL je najbolj moč Delphi enako kot ocx vendar domačih in izvorne kode. ...
če imate qustion jaz vam lahko pomaga več ...

Visual Basic language. In ...
vb vloga zelo počasi teči (1 / 10 hitrosti!)
in ni na noben način ne zgrajen v maternem komponente expantion ...
Delphi so enake kot c fulll Poerom polno OOP & močan prevajalnik & ...

In Borland C knjižnico ponovno uporabo MS vključujejo ...
z Borland lahko to storite v vsakem anyware! uporaba Natie CLX (vodijo v win in linux!) ali> NET ali Win32 API ali ......
Nazaj na vrh
hill

S pomočjo: 9

Post 07 Jul 2004 17:55

Ne vem o Delphi. Tako je med VB in VC , jaz bi izbral VC
Nazaj na vrh
maziar

Post 07 Jul 2004 18:12

hill wrote:
Ne vem o Delphi. Tako je med VB in VC , jaz bi izbral VC

in če veste, z c in Delphi bulider, pozabi programiranje z m $!
Nazaj na vrh
hill

Post 07 Jul 2004 19:41

Živjo,
Vprašanje kot orodje in B, ki je eden bolj verjetno, da začnete plamen še nimate namena sploh. To bi bilo še posebej velja, če A in B sta razliko od družbe. In to je skoraj zagotovo, če je bil vključen MS.

Vendar ne smemo izključiti eno dejstvo. Ko inženir začelo v enem področju, bi bil tam, nato pa izberite orodje in potem držijo, da za svoje življenje. Če torej nekdo poskuša primerjati orodje po lastni izbiri, bi izstopata za "zaščito" to.

Kakorkoli sem nevtralen pri vsem tem, še posebej, ko govorim o MS (ali je to M $).
Nazaj na vrh
maziar

Post 08 Jul 2004 7:54

hill wrote:
Živjo,
Vprašanje kot orodje in B, ki je eden bolj verjetno, da začnete plamen še nimate namena sploh. To bi bilo še posebej velja, če A in B sta razliko od družbe. In to je skoraj zagotovo, če je bil vključen MS.

Vendar ne smemo izključiti eno dejstvo. Ko inženir začelo v enem področju, bi bil tam, nato pa izberite orodje in potem držijo, da za svoje življenje. Če torej nekdo poskuša primerjati orodje po lastni izbiri, bi izstopata za "zaščito" to.

Kakorkoli sem nevtralen pri vsem tem, še posebej, ko govorim o MS (ali je to M $).

za mene to ni res

i zelo primerjajo VC & Delphi & java orodja & c builder vsako leto
(to je delno moje delo!)

jaz tudi znanje s vc & vb v realnem v zadnjem sem rabil tako
potem ko je moje podjetje začeti uporabnik boljša orodja za hitrejše in boljše programiranje
potem izbira Delphi (leta 1997)

in potem mora i primerjati in nevtralno poročilo vsako leto!

Zdaj sem prepričan Delphi ali C Builder Najboljša izbira za izvajanje programov v windows ali linux ...

In resnično smo uporabo c za vgrajeni sistem in uporabljamo samo vc urejevalnik vgrajenih vendar ni nikakršnih prednosti za uporabo programiranje!

Mislimo, da pri uporabi orodij Pc zelo pomembno
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 08 Jul 2004 7:54

Oglasi

Nazaj na vrh
hill

Post 08 Jul 2004 9:01

Ja. You primer je poseben ena.

Upam, da bodo imeli spremembo v prihodnosti, da preuči druge prevajalnik.
Nazaj na vrh
Waterman

S pomočjo: 1

Post 08 Jul 2004 10:33

Uporabljam VB in BCB

Osebno mnenje, VB je enostaven za naučiti. Lahko začnete, da napišete AP v enem tednu. Toda uspešnost ni dobro.
Nazaj na vrh
flipper_md

Post 17. julij 2004 17:45

Uporabil sem Delphi, všeč mi je veliko časa za hitro pripravo, veliko moči s sestavnimi deli, po vsem spletu in bil dokaj stabilen izdelek.

VBA, zelo enostavno za debug, lepo za nadzor nad aplikacijami, ki so SDK za to. Toda manj stabilne in počasi comiple.

Za grafikon, tabela stvari, VB načrtovanja v Excel je zelo zmogljiv in enostaven za učenje z makro snemalnik.

C, C ... Preveč zapleteno za mene, večino mojih potreb programa GUI
Nazaj na vrh
alphi

Post 17. julij 2004 17:48

Delphi je enostaven za študij, VC je močnejši vendar je difficulté začeti študij.
Nazaj na vrh
rob13572468

Post 23. julij 2004 14:59

VB6 je zanič! C je zanič! Delphi je zanič! ...

če jaz vekanje napisati to v QBasic, svoj ne vredno početje Very Happy

resno, čeprav ni "boljši" v programskih jezikih. so samo orodje v orodjarni. uporabite enega, ki bo pomagal dobite posebno nalogo narediti za posebne ciljne procesor. Včasih to pomeni uporabo več različnih jezikih.

Našli boste, da je večina najboljših programerjev pogosto vedo zelo malo jezikov dovolj dobro, da kode v vseh izmed njih, vendar imajo le redko obvlada enega ali dva. Mastering enega jezika vam bo omogočilo, da delo kot "strokovnjak", zbornik v tem jeziku in je kot tak zaslužiti veliko večje plače za projekte v tem jeziku.

Sedaj lahko izberete jezik poveljnik celoto druge zadeve in predmet neskončne razprave, zlasti v PC / internet / e-commerce trge, ker obstaja toliko različnih apps programirani v mnogih različnih jezikih. Njegova zagotovo dobra ideja, da bi lahko dal del kode skupaj v Visual Basic in Visual C . Seveda. net je tukaj, da ostanejo tako razumen okvir defiantely pomoč. trganje jezik mojster na tem področju je nekaj, da veliko pozornost, saj je povpraševanje po spretni kodiranje v jeziku, ki bo določil, koliko in kaj delate vi zaslužiti plačan. Delam v vgrajenih svetu in jaz končal izpopolnjevanje znanja pri montaži / stroj kodiranja in obratno inženirstvo na ravni oznake stroja. Kljub temu, delam večina mojih kodiranja v C in medtem ko sem jaz zelo dober pri tem, moram jaz niti približno ni tako spretni v C, kot jaz sem pri montaži, jaz še vedno zaslužiti plačan veliko kode kontrolorje, saj je v svetu vgrajenih ideja namestiti kodo na najmanjši možni ciljni procesor (in therfore najceneje).

Če prav vem osnovnega in java. Če imam projekt in najbolje uporabiti jezik, da je java, potem bom kodo v java. če je potrebno drug jezik, bi jaz tudi uporabo tega jezika, če je to najboljše orodje za delo. Če projekt zahteva stopnjo kodiranja nad mojo stopnjo znanja ali v jeziku, da nisem dovolj seznanjen s, potem bom uporabo zbornik, ki je spretni v ciljnem jeziku in nadzor sestavil ali razlagati prevoda do cilja predelovalcu strojni kodi, se prepričajte, da ni nobenih napak ali težav, na tej ravni in da se koda izvaja dovolj učinkovito, kar lahko vključuje profiliranje in ponovno pisanje delov kode, da bi postali manjši / hitreje / etc.

ter to v bistvu je .. uporabljati najboljše orodje za delo ... kodo na vašo raven, z uporabo svoje znanje na območjih, kjer se najbolje vedo in uporaba strokovnega znanja in izkušenj drugih narodov, če vedo najbolje ...
Nazaj na vrh
aegean.chou

Post 23. julij 2004 15:29

Jaz raba VC , mislim, da mora biti najboljši!
Nazaj na vrh
namelesssix

Post 28. julij 2004 17:33

jaz raba Delphi
da porabijo manj časa za ustvarjanje hiter prototip
in sem mislil vb ni povsem enostavno, ko u želite dodati številne funkcije
Nazaj na vrh
stegr

Post 29. julij 2004 0:46

Uporabljam Delphi in Borland C -builder, kot tudi vc in moram reči, da če želim imeti uporabniški vmesnik, sem se odločil Borland izdelkov.
Običajno, če uporabljate VC , uporabite MFC in MFC ni preveč udoben. Lahko uporabite drug GUI libs, vendar ne thats občutek vso stvar ..
Ampak, če želim sestaviti konzolo app ali želim, da vključi druge prevajalnik c, I definitivly raje VC .
Če želite reči besedo vb: Ni mi všeč, da je zelo veliko, saj je razlaga jezika in zato lepo počasi. Toda, če imate le majhen projekt brez večjih operacij matematike, morda vam je ljubše vb. To je res preprosta za naučiti.
Nazaj na vrh
samkraju

Post 29. julij 2004 9:20

Mislim, da VC je najboljša, ker lahko naredite vse vrste programov, od programov na ravni strojne opreme raven programiranja.
vi moči tudi delati okno API programiranja.
Nazaj na vrh
CM600

S pomočjo: 2

Post 29. julij 2004 13:53

Najboljši za Windows Borland C Builder in Linux - Borland Kylix
Nazaj na vrh
dani

Post 29. julij 2004 15:46

Hi all,
Verjamem, kdaj, kaj želite narediti, lahko to storite Uporaba VB v najbolj preprost in robusten način.
To je res, da VB začetnike pomaga veliko, vendar to ni tako, da VB je samo za begineers.
Jaz sem velik občudovalec java becuse njene resnične predmeta usmerjeno narave, in sem tudi delal na C, C , VC in VB. In po jave Moj voute je za VB. Delphi Nikoli se uporabljajo za razvoj ..
ExclamationExclamationExclamationExclamation
Nazaj na vrh
somchoke

Post 25. januar 2006 19:03

Mislim, da je odvisno od wht ur uporabi za cuz vse od njih so dejansko dobri, ampak za strojno in jaz mislim delovnih mest elektronika C shud storite
Nazaj na vrh
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvatski verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programiranje in vmesniška -> Kaj je bolje Visual Basic, Visual C ali Delphi?
Stran 3 od 3 All times are GMT 2 uri
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3
Podobne teme:
Vs Delphi Visual Basic (8)
Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? (12)
Visual C in Visual Basic (1)
katera je boljša Visual C ali Visual Basic za GUI (8)
Visual Basic (1)
Visual Basic In USB! (14)
Visual Basic (1)
Visual Basic in USB (5)
Visual Basic Help (3)
Visual Basic (6)

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
topic RSS