| Avtor | Sporočilo |
|---|
Vicent Yang
Pridružen /-a: 01. januar 1970 Posts: 111 Lokacija: Tajvan
| 27. november 2003 14:22 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Princeton Tajvan družba poslala tudi vzorce.
http://www.princeton.com.tw/index-e.htm |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
jhenxl
Pridružen /-a: 25. november 2003 Posts: 6
| 10. december 2003 1:36 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | Citat: | Philips je nujno grozljive kadar gre za vzorce. Hotela sem, da preverite svoje nove LPC21xx čipov za CPU zahtevno uporabo, vendar ga nisem mogel dobiti razumnega zneska čipov, čeprav sem bil več kot srečen, da plačate za njih, nisem na njihovo zahtevo brezplačno. Precej čuden način za uvedbo novega izdelka, moram reči.
| I disagree. Sem poskušala, da vzorce iz Philips samo eno uro in oni mi poslali povsem 10 enot 210x mikrokontrolerji |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
FANT
Pridružen /-a: 27. februar 2002 Posts: 360 Pomagali: 11
| 10. december 2003 13:49 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Za jhenxl: Verjetno si obljubil, da kupujejo 1.000.000 kosov!
BTW, AD me poslali brezplačno ponudbo za 30 vzorcev (različne ojačevalniki) A dobra božična darila!. Mandi |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
CurtFire
Pridružen /-a: 12. december 2003 Posts: 7
| 17. december 2003 22:10 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| kako lahko dobim brezplačno vzorcev iz VLSI (http://www.vlsi.fi/) se mi povezava na druge spletne strani, kjer moram kupiti čip!
Je absoluteli ni mogoče priti vzorcev iz Philips?
Nekdo je vedeti, kako zaslužiti Xtal vzorcev?
Hvala. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
glenjoy
Pridružen /-a: 01. januar 2004 Posts: 1021 Pomagali: 47 Kraj: Slovenija
| 03. januar 2004 3:37 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Lahko določite vzorec sezname?
Na primer mikrokontrolerji.
Btw, če lahko dobim vzorec PLCs, PLDs in Galona? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
crazyduck
Joined: 03 Sep 2001 Posts: 277 Pomagali: 5 Lokacija: Francija
| 03. januar 2004 11:52 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Živjo, Vzorec zahtevka za ONsemi spletni strani ni prosta danes, vam mora plačati pošiljko.
CD: ( |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
V Puma
Pridružen /-a: 04. april 2002 Posts: 314
| 03. januar 2004 17:46 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| ONSEMI calc ladijskega CUST na $ 14.95 zdaj
Kdorkoli je odredilo brezplačne vzorce še? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Kripton2035
Pridružen /-a: 19. julij 2001 Posts: 531 Pomagali: 18 Kraj: Earth
| 24. januar 2004 22:07 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | crazyduck wrote: | Živjo, Vzorec zahtevka za ONsemi spletni strani ni prosta danes, vam mora plačati pošiljko.
CD: ( |
tudi nacionalni tudi, da boste plačali pošiljko zdaj ... razen če imate. com e-poštni naslov, ki ga lahko dobite brezplačno pošiljanje res ... ljudem se zdi, da so zlorabili iz nje ...
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Davorin
Pridružen /-a: 07. junij 2003 Posts: 1396 Pomagali: 8
| 24. januar 2004 23:24 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Za Spartan 3 izgleda zelo slabo v trenutku ...
Jaz sem sedaj razmišlja ciklon naprave iz @ ltera ...
Ali ni res mislite, da bo kateri koli od vzorcev Xilinx če ne morete jim povedal vaš natančen projekt in letni znesek (o;
Vzorce iz Atmel? Imaš vzorce USB krmilnik in mp3 upravljavca takoj (o; |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
lzgq
Pridružen /-a: 25. april 2003 Posts: 5
| 26. februar 2004 5:26 | | |
|
| | www.microchip.com |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
sadat007
Pridružen /-a: 01. januar 1970 Posts: 419 Pomagali: 6 Location: Pakistan
| 26. februar 2004 6:27 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Živjo, Imam mp3 vzorcev iz http://www.vlsi.fi VS1001, VS1011 in VS1002 (Skupaj 5Pcs) veliko  In zdaj delajo na proto tipa krovu. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
ITP
Pridružen /-a: 11. julij 2001 Posts: 110
| 26. februar 2004 7:20 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Mikročipa ne pošiljanje vzorcev v Indiji ITP
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
protonske
| 28. februar 2004 11:20 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Zdravo, kaj je ST? če ne celo ima e-poštni naslov, na njihovo mestu. Predlagajo, da se sklicujem na lokalni distributer, ki je tipically ni tako srečen, da ti pošiljajo vzorcev. Kaj misliš? THX protonske |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Cluricaun
| 28. februar 2004 11:48 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Živjo
Regardingthe ST nisem imel sreče, kot si rekel distributerji niso tako zavzema za pošiljanje vzorcev sem enkrat Waas rekel, da jih le pošljite v paketu 1000 in stroški xUSD mir.
Mislim, da lahko dobim vzorec iz mikročipa, živim zunaj ZDA in ni imel nobenega problema. Če niso navedene kot vzorec, ki jo je mogoče kupiti v mnogih državah neposredno od njih.
Last edited by Cluricaun 29. marec 2004 21:09; edited 1 v času celotnega |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
bagane
Pridružen /-a: 12. marec 2004 Posts: 7
| 15. marec 2004 16:41 | | |
|
| | lahko prejme vzorce iz Linear Technology, CML, cygnal in chipcon. Samo pripravi in spusti email zanje. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
B_A_D
Pridružen /-a: 26. marec 2004 Posts: 7 Lokacija: Izrael
| 28. marec 2004 10:04 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Imam okoli 150 različnih čipov iz mikročipa. Jaz sem živi v Izraelu. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
mgf
Pridružen /-a: 26. februar 2004 Posts: 37
| 05. april 2004 7:45 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| mikročip in Maksima Navada ladji Romunija zaradi običajev pravili, VENDAR Analog Devices lahko storim, da sem prejel veliko IC's. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
deejay2k1
Pridružen /-a: 26. april 2004 Posts: 8
| 26. april 2004 10:41 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | Poskusite tudi Intersil so zelo lepo, mi je poslal vzorcev, zahtevanih v manj kot enem tednu. Dallas / Maxim mi je poslal nekaj paketov, potem pa so me preusmerili na lokalne distribuitor v Romuniji, ECAS. Nobenega odgovora od takrat. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 26. april 2004 10:41 oglasov | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
docs
Pridružen /-a: 29. april 2004 Posts: 5
| 30. april 2004 22:01 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| živjo
Imam vzorce iz pmcflash.com in ti.com tudi iz analognih, Maksima in mikročip (mikročipa je približno letom dni) |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Davorin
Pridružen /-a: 07. junij 2003 Posts: 1396 Pomagali: 8
| 30. april 2004 22:52 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Nekaj tedni urejenih vzorcev iz pericom ... da avtobus ravni stikala všeč IDT ... kaj sem dobil nekaj tedni je bil samo potrditev email .. to je vse 
Mogoče malo off-topic, ampak vedno potrebno ...
Kycon sended mi škatlo polno vzorcev za PC konektorji DSUB všeč, PS2, stereo opore moči itd .. no shipping stroške (o: |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
feiutm9898
Pridružen: 31. maj 2004 Posts: 227 Pomagali: 4 Location: Singapore
| 02. junij 2004 20:06 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Nikoli nisem dobil Atmel mcu vzorec. Mislim, da je nemogoče. Sem naredil to nekaj krat na Atmel uradni spletni strani, vendar ni dobil odgovora. Tako razočaran.
Moja država (M'sia) distributer tudi ignore moj vzorec zahtevka.
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
pvinbox@yahoo.com
Pridružen: 28. maj 2004 Posts: 122 Pomagali: 6 Lokacija: Coimbatore, INDIJA
| 04. junij 2004 21:13 | | |
|
| Hai včasih se lahko zgodi.
Tukaj je seznam nekaterih brezplačnih dobaviteljev sestavnih
www.samtec.com vse vrste konektorjev in vtičnice in lepenka vmesnik predmetov.
www.elestarelays.com jih navaja vzorec replays
www.maxim-ic.com daje vse njihove izdelke, kot nvram, RTC, krmilniki
www.ti.com daje vse svoje proizvode |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
proizvajalec
Pridružen /-a: 14. marec 2004 Posts: 178 Pomagali: 9 Lokacija: Francija
| 05. junij 2004 22:02 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| ti ne daje vse njihove izdelke, kot vzorci, vendar je največji del teh, ni več ne daje l293d, uln2803 (pdip paket) itd ..  Kakšna škoda! |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
czpir
Pridružen /-a: 18. april 2002 Posts: 63 Pomagali: 1
| 08. junij 2004 19:23 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Prijatelji
Organizacije ponujajo brezplačne vzorce za potencialne končne uporabnike za preskušanje, izdelavo prototipov - v kratkem bo iz komercialnih razlogov.
Kaj Osebno sem videl, je zloraba teh objektov, ki jih je Skupnost na splošno esp. hobbyists in študente, zlorabo, vodi do potegnite iz teh objektov, ki jih ti organaizations. Moramo razumeti, da je organizacija mora porabiti za proizvodnjo ladij in teh vzorcev.
Ljudje naročanje teh vzorcev v razsutem stanju (nekaj omenjeno 150 čipi) ne smejo prispevati k ureditvi komercialno.
Bonafide organizacij še vedno lahko dobijo te vzorce iz proizvajalce ali distributerje s sedežem v dobavni verigi, le male uporabnike in druge bo afected.
Naj sprejme odgovornost Skupnosti o tem in ustaviti zlorabe - lahko prvi korak bi bil, da ostanki te teme.
-CZ |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
ME
Pridružen /-a: 14. marec 2002 Posts: 1523 Pomagali: 13
| 08. junij 2004 19:55 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| I don't think oredring vzorce kot študent ali za zasebno rabo, je zloraba, prodajalci bodo imeli koristi od tega na dolgi rok. Ko se navadijo na uporabo določenega IC od posebnih prodajalec, ti je bolj verjetno, da uporabi isto sekanci iz istega prodajalca comercially preveč.
Vzorčenje je samo dobro in učinkovito tržno oppurtunity za prodajalce.
Nekateri prodajalci samo ladjo vzorcev za podjetja, medtem ko so drugi, kot so ladje, Maksima vsakomur. Mislim, Maxim tudi zaslužijo ves denar nazaj, ki jih preživijo na vzorcih, saj imajo študentje gotten uporablja za uporabo Maxim, ko so učenci kasneje dobi službo in da so našli čip za projekt, če bo najprej pomislite na primer Maxim, saj so seznanjeni s tem prodajalcem, svoje žetone, obrazci, vloge ugotavlja, spletne strani itd
Podjetja porabijo millons o oglaševanju in mislim vzorcev je zelo učinkovita oblika oglaševanja.
Prodajalci pogosto daje ogromne popuste na oceno kompleti, EDA programi itd univerzam, ker theyknow je denar dobro porabiti. Nekatera podjetja celo Dati veliko opreme in programske opreme za prosto univerzah in študentov.
Giving stran vzorcev bo kupiti isti dobre volje in njihova imena bodo dani v mislih študentov. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Kripton2035
Pridružen /-a: 19. julij 2001 Posts: 531 Pomagali: 18 Kraj: Earth
| 13. junij 2004 11:02 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| I v celoti strinjam s tabo "ME"! in mislim, da podjetja dajejo 150 ex z "vzorcev", da ista oseba bi morala popraviti, kaj pravijo vzorec ... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
valajor
Pridružen /-a: 14. junij 2004 Posts: 14 Mesto: Lima - Peru
| 15. junij 2004 18:20 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Živim v Peruju in prejetih vzorcev, sem popolnoma brez Analog Devices in Texas Instruments.
Prejel sem vzorce od Maxim preveč, vendar samo enkrat, zdaj Maxim ni pošiljanje vzorcev Peruju. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
abionnnn
Pridružen /-a: 18. junij 2004 Posts: 38 Pomagali: 3
| 18. junij 2004 14:33 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| I'm elektronski inženiring študentov iz Avstralije, imam hrpe vzorcev iz nacionalnih in še posebej težko dobiti dele (no, sem nekako). Njihova glavna distributerja (Arrow) niso preveč navdušeni za dajanje vzorcev proč.
Maksima je dober tudi z vzorci, in imajo veliko pripomočkov, ki si ne morejo najti na drugih družb. (verjetno zato, ker so močno patentirane!) Xilinx ne Dati vzorci, vendar so koristne ton literature in nekaj predstavitvenih programov. Analogna in Fairchild polprevodnikov ne dajejo proč vzorcev v Avstralijo, čeprav, kar je nekoliko pod pričakovanji.
Prav tako sem slišal Zilog in druge družbe, ki kotirajo na http://www.vegeneering.com/environment_control_system/index.html daje vzorce če vprašaš potem lepo ... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
gulson
Pridružen /-a: 01. januar 1970 Posts: 157 Pomagali: 1 Location: Poljska
| 19. junij 2004 15:22 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| OFFTOPIC
Mislim, prodajalci bi morali preveriti vse o državah, ki bodo prejeli vzorce iz njih.
So naročanje 15 vzorcev, kot OPA od TI za prosto in ga prodajal! Ne veš, kako uporabljati IC, so naročanje samo zato, ker je brezplačna! bolne razmere, je čas, da začneš misliti in analizira naloge, prodajalci! |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
nhall
Pridružen /-a: 02. junij 2004 Posts: 6
| 23. junij 2004 15:22 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| You are Wright gulson. Leta 1998 Maxim pošlji mi vzorci, vendar sedaj ne. To je odgovor Maxim: ############################################## Gospod Kaj sem jaz poskušam, da ti povem, je to vse, JUŽNA AMERIKA naročila ne bo treba poslati, če ne nas s FedEx UPS, DHL račun # glede na standard, če je ne bomo niti se mi jih poslati k vam na uslugo. Če ne morete nam eden od teh rač # potem ne moremo poslati vaše naročilo. ############################################## Se vidiva |
|
| Nazaj na vrh | |
 |