| Avtor | Sporočilo |
|---|
rajudp
| 14. junij 2006 19:11 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | Imam vzorce iz cipres, samo uporaba vzorca povezave, traja veliko časa, da ga prejmete. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
borloloy
Pridružen /-a: 19. januar 2006 Posts: 12
| 22. junij 2006 7:55 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | Vsakdo ve, kje bi lahko zahtevajo vzorce iz IRF. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
MACOSX4ME
Pridružen /-a: 26. julij 2005 Posts: 2
| 06. julij 2006 0:17 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: LCD vzorci vzorci LCD LCD vzorcev |
|
| | Ali kdo ve, so lahko dobim LCD vzorcev. Ni modulov samo z golimi LCD steklo za uporabo z ATmega169. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Computerman29
Pridružen /-a: 23. julij 2006 Posts: 135 Pomagali: 4 Lokacija: Valparaiso, v ZDA
| 23. julij 2006 7:28 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: Atmel vzorcev LCD vzorcev my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html vzorcev LCD LCD vzorcev |
|
| Za LCD vzorcev poskusite to povezavo.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Prav tako so LED's, LED prikazovalniki in tudi LCD module!
Dodano po 4 minutah:
Obstaja tudi ta link:
h ** p: / / my.fcc.net / ~ Byrne / ee.html
Veliko povezav na tej strani so mrtve, in ne vsa podjetja dajejo vzorci, vendar pa veliko storiti.
Dodatni nasvet: ne trati čas z Atmel! Mikročip ima odlične izdelke in boljše cene. Prav tako so analogni vmesnik in izdelkov. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
khanna_gunjan
Pridružen /-a: 18. julij 2006 Posts: 27 Pomagali: 2
| 24. julij 2006 13:57 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | lahko uporabite www.coilcraft.com za čip induktorji, čip Induktor, moč Magnetometrija, EMI filtri, Širokopasovni transformatorjev, moči Induktor, čip tuljave, RF Artičok itd itd |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
pangpang29
Pridružen /-a: 28. julij 2006 Posts: 4 Pomagali: 1
| 28. julij 2006 6:05 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: IGBT vzorcev |
|
| | Ali lahko kdo pove, če lahko dobim nekaj vzorcev IGBT zdaj? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
pkedvessy
Pridružen /-a: 17. februar 2005 Posts: 81 Pomagali: 1
| 28. julij 2006 11:17 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: Atmel vzorec zahtevo |
|
| | Kako sem lahko zahteva vzorec iz Atmel? Prebral sem thet nekdo naredil! |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
rikie_rizza
Pridružen /-a: 05. avgust 2006 Posts: 334 Pomagali: 20 Kraj: Bikini Bottom med rock in ananas
| 05. avgust 2006 7:31 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Atmel je darn težko. Enostavna je eden in edini ... FREESCALE! Pojdi na freescale.com register vaš samouprave in da nekateri free stuff! sprejmejo yahoo email preveč. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
hideaki
Pridružen /-a: 19. julij 2006 Posts: 11
| 12. avgust 2006 10:13 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | Hočem, da zahteva preprosta IGBT voznik krog. Kdorkoli pomoč mi. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
rajudp
| 23. avgust 2006 10:37 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: Atmel vzorcev |
|
| | Imam vzorce iz Atmel, i uporabite povezavo od Atmel za vzorec. njihovega distributerja me za podrobnosti projekta in pesek mi vzorci |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
som_raparty
| 26 Sep 2006 14:48 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| hi je eno dobil vzorce iz ST elektronika Če je odgovor da, lahko ti povem kako se nadaljuje .......
adijo som |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
KST
Pridružen /-a: 12. december 2005 Posts: 130 Pomagali: 8
| 26 Sep 2006 16:21 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | som_raparty wrote: | hi je eno dobil vzorce iz ST elektronika Če je odgovor da, lahko ti povem kako se nadaljuje .......
adijo som | H Ehe mu je kaj! kateri državi ste živi? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
som_raparty
| 27 Sep 2006 10:09 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| som_raparty wrote: hi je eno dobil vzorce iz ST elektronika Če je odgovor da, lahko ti povem kako se nadaljuje .......
adijo som
H Ehe mu je kaj! kateri državi ste živi?
živjo Jaz sem živi v INDIJA ..... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
powersys
Pridružen /-a: 29. november 2005 Posts: 454 Pomagali: 1
| 03. oktober 2006 5:38 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: free Induktor vzorci Induktor brezplačni vzorec Wilco brezplačni vzorec vzorcev Induktor vzorci prosto Induktor |
|
| Wilco Corporation določa FREE Induktor vzorcev.
Je kdo (hartija od Združenih držav) je zahteval, brezplačne vzorce iz Wilco Corporation? http://www.wilcocorp.com/catalog/
Poskušal sem izpolnite obrazec vzorec zahtevka, kot je prikazano spodaj. Vendar pa ne more nadaljevati, ker je to sporočilo o napaki: "Prosimo, vnesite veljavno telefonsko številko, preden oddajo"
Bi nekdo svetuje, kako izpolniti veljavno telefonsko številko?
Hvala
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
BenKropp
Pridružen /-a: 05. junij 2001 Posts: 90
| 26. januar 2007 16:35 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Živjo, Je kdo ima uspeh pri naročanju vzorcev iz nacionalnega? Poskušal sem, vendar nikoli ni dobil ničesar. Izgleda, da so le želeli dobiti informacije o vas ... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
rajudp
| 28. januar 2007 22:34 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | previsly nacionalni bil dajanja vzorcev. zdaj pa so cene za kurirja, ki depands na del, ki ste ga zahtevali |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
BenKropp
Pridružen /-a: 05. junij 2001 Posts: 90
| 29. januar 2007 13:48 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: vzorec potrditveno e-poštno sporočilo TI |
|
| | Citat: | | ampak zdaj se zaračuna za kurirske | med vzorci naročanje proces nisem prosil za to. I poslali potrditveno e-poštno sporočilo, vendar se ni nič zgodilo. Zdaj bomo prešli na Analog Devices ali TI |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
ahmad_abdulghany
Pridružen /-a: 12. april 2005 Posts: 1368 Pomagali: 212 Lokacija: Kairo, Egipt
| 29. januar 2007 17:01 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | Tags: brezplačne vzorce poslati brezplačne vzorce v Egipt brezplačne vzorce za Egipt brezplačni vzorec v Egipt |
|
| Maxim (www.maxim-ic.com) je brezplačno pošiljanje vzorcev v Egiptu, toda nenadoma se je prekinila, ne vem zakaj, in se vrnejo nazaj ali ne! Kakršna koli info o tem? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
rajudp
| 03. februar 2007 22:36 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: vzorec potrditveno e-poštno sporočilo TI |
|
| | BenKropp wrote: | | Citat: | | ampak zdaj se zaračuna za kurirske | med vzorci naročanje proces nisem prosil za to. I poslali potrditveno e-poštno sporočilo, vendar se ni nič zgodilo. Zdaj bomo prešli na Analog Devices ali TI |
ni e-mail za zahtevo vzorca. v potrditev, je povezava za potrditev, da bo vodil do preostalega dela |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
vaibhav.k
Pridružen /-a: 12. april 2006 Posts: 109 Pomagali: 6
| 06. februar 2007 14:04 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | Mislim, da se vse zgoraj navedene družbe, ki imajo vzorec zahtevka spletu so pošiljanje directlly.But nekaterih družb za prenos, da bi tam distributer.And Ta ljudstva zamudo ali zavrnitev vzorcev s preverjanjem prosilce profil |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
jkmaro
| 07. februar 2007 2:35 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | obstaja prost vzorec za srednji vzhod ????? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
funghome
Pridružen /-a: 15. oktober 2006 Posts: 7
| 07. februar 2007 15:17 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: LCD vzorcev zaradi LCD vzorci vzorci LCD LCD vzorca Da Da vzorca LCD LCD vzorcev |
|
| | Computerman29 wrote: | Za LCD vzorcev poskusite to povezavo.
h ** p: / / www.purdyelectronics.com/
Prav tako so LED's, LED prikazovalniki in tudi LCD module! | Jaz sem živi v Hong Kongu, Odprema se račun številka je bila zahteva za mene, da LCD vzorcev v tem mestu? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Computerman29
Pridružen /-a: 23. julij 2006 Posts: 135 Pomagali: 4 Lokacija: Valparaiso, v ZDA
| 08. februar 2007 14:36 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: Atmel vzorcev |
|
| funghome:
Niso me zaprositi za eno. Jaz živim v ZDA. Ne vem o Hong Kongu.
Doda 3 minute:
Mislim, da sem pogruntal Atmel ven!
Morate pogledati v podatke za naročanje podatkov in uporabiti natančno številke v LISTI! In ne da več kot 3 na strani številke. In da sem dobil 4 različne AVR vzorci (3 vsakem). |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
VSMVDD
Pridružen /-a: 12. junij 2005 Posts: 566 Pomagali: 55
| 09. februar 2007 22:54 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| Najboljši način, da se vzorci za telefon družbe neposredno ta način vaše zagotovljena dober nasvet in podporo in klepet iz podobnega minirano oseba
in tudi več vzorcev za preizkušanje pravilo je vedno če vi življati a dober projekt smiseln da lahko računa na veliko prodaja ali izdelani modeli potem družba je veliko bolj verjetno, da bi
in kakšen boljši način, kot da pojasnite oseba ta zagotavlja družba svojega namena i dobili vzorce iz analogne v 2days iz ZDA včasih celo 1-2hrs lokalnih zastopnikov, za modele v eda aplikacije za druge na SIM vendar pa še vedno pomaga in enostavno
ampak nikoli nisem zlorabo te storitve in povedal resnico, ki jim
moje komponente polja, ki jih je treba uporabiti poln vzorcev ampak sem našel v času uporabe za vse projekte v .... Trdno sem beleve, da mnogi nosilci želite pomagati in, če je vaš pristni potem je malo vprašanje apporch za vsako družbo, za to storitev Posel je posel afteralll .... ter i vedno ponujajo plačilo anyway in poslati kartice in hvala za Lepo je biti lep in fruitfull, ko prideš v bitih morate bajt
..... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
abidr
Pridružen /-a: 14. februar 2007 Posts: 127 Pomagali: 6
| 23. februar 2007 12:53 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | Tags: brezplačne vzorce poslati rotacijski koder brezplačni vzorec brezplačni vzorec rotacijski koder rotacijski kodiranje brezplačni vzorec trik mikročip za brezplačne vzorce mikročip vzorec zahtevo email id |
|
| Jaz bom poskusil odgovoriti na nekatera od querries: Podjetja, kot mikročip, Nacionalni ne zabavam prosti email ID vzorec zahtevkov kot Yahoo, MSN, itd morate imeti podjetje email ali drugače znan kot podjetja e-poštni račun, da jih. Kot je večina podjetij so poostritvijo vijaki na svoje vzorce programov, je zaradi zlorabe. TI mnogo krat doesnt pošiljanje vzorcev, razen ZDA in Kanade. Trik je uporaba vzorca program ni zloraba je, ko rabim vzorce iz večine proizvajalec jaz zaslužiti jih razen nekaj tistih, celo stvari, kot optične in magnetne rotacijski kodiranje. Torej nut shell je, če lahko dokažete, da ste verodostojni večina podjetij vam vzorcev. Na zdravje |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
massieu11
Pridružen /-a: 19. april 2007 Posts: 2
| 20. april 2007 0:06 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: prost vzorec kondenzatorji |
|
| | Pozdravljeni vsi. Ali enybody ve, kje lahko dobim brezplačno vzorcev za Mehiko za EMI supression kondenzatorji classx2? hvala vnaprej |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
MAXPAYNE
Pridružen /-a: 24. februar 2007 Posts: 30 Pomagali: 1 Lokacija: BD
| 29 Sep 2007 11:37 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | Ali Maxim pošilja njihovo vrednotenje, kot je komplet vzorcev? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
funnynypd
Pridružen: 09. maj 2007 Posts: 817 Pomagali: 21 Lokacija: ZDA in Kanada
| 30 Sep 2007 0:33 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | tags: Atmel vzorcev |
|
| | Atmel vzorci tako težko priti, nisem dobil enega, ampak številne telefonske klice iz njih. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
MAXPAYNE
Pridružen /-a: 24. februar 2007 Posts: 30 Pomagali: 1 Lokacija: BD
| 30 Sep 2007 17:00 brezplačni vzorec SEZNAM ... | | |
|
| | Kaj je ciljna cena in proizvodna življenjskega cikla? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
rikie_rizza
Pridružen /-a: 05. avgust 2006 Posts: 334 Pomagali: 20 Kraj: Bikini Bottom med rock in ananas
| 08. oktober 2007 14:41 Re: brezplačni vzorec SEZNAM ... | | | Tags: brezplačne vzorce poslati brezplačne vzorce v Egipt, da bi prost vzorec katere koli države brezplačne vzorce za Egipt zaslužiti prost vzorec države brezplačni vzorec v Egipt brezplačno email id seznam vzorca |
|
| | ahmad_abdulghany wrote: | Maxim (www.maxim-ic.com) je brezplačno pošiljanje vzorcev v Egiptu, toda nenadoma se je prekinila, ne vem zakaj, in se vrnejo nazaj ali ne! Kakršna koli info o tem? |
Uporabite drug e-pošto ... so blok, ne pa vaši državi. dont da preveč ali se boste na njihovo črno listo. Če vodi delaš, da je celotna država ne more zaslužiti prost vzorec. dont uporabi več kot 3 imena za isti naslov. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |