| Avtor | Sporočilo |
|---|
hot_chmock
Pridružen /-a: 22. junij 2001 Posts: 171 Kraj: Kjer je lepo
| 15. marec 2003 22:49 Electronic Napajanje obremenitev | | | tags: |
|
| Živjo,
Rabim za gradnjo elektronskega napajalnika obremenitve za namen testiranja. Vse informacije, povezave ali diagram, je dobrodošla.
Hvala,
hc
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
flatulent
Pridružen /-a: 19. julij 2002 Posts: 4997 Pomagali: 309 Location: Middle Earth
| 15. marec 2003 23:02 visoke moči trenutnih sudopera | | | tags: |
|
| Običajen način je, da za visoke moči trenutnih potopi. Začni z močjo tranzistor z njeno vozilo ali vir priključen na majhen upor, ki je priključen na ozemljitev.
imajo op-amp input priključen na upor in njegove proizvodnje, povezane z osnovno ali vrata. Prenos napetosti na drugi op amp input bo nadzor trenutnega pripraviti.
Ta drugi napetosti lahko izvira iz priročnika spremenljivi upor voltag delilnikom ali DAC teči z računalnikom, če želite dinamične measruements. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Jayson
Pridružen /-a: 08. oktober 2001 Posts: 460 Pomagali: 17
| 16. marec 2003 0:58 | | | tags: |
|
| Sprašujem tiste drage elektronskih bremen (ProDigit, Kikusui) uporabi tudi metoda, opisana Flatulent? Sem se pogosto spraševala, zakaj si tako drago.
Kakorkoli, ti vezje ideje so res koristne. ali kdo ve, o vseh online shematskimi respositories da so te vrste vezij in razlage, kako deluje? Vse knjige, tam se ukvarjajo z opamps in tranzistorji, vendar v ločenih poglavjih, ne kako jih kombinirati.
Še en zanimiv MOSFET vezje je stikalo z dvema MOSFETs, spet ne knjige, ki sem jih videla so te že pripravljene recepte. Spletna zbirka bi res lepo, da je sklicevanje na.
- Jayson |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
flatulent
Pridružen /-a: 19. julij 2002 Posts: 4997 Pomagali: 309 Location: Middle Earth
| 16. marec 2003 3:53 preprost hobi vezja | | | tags: |
|
| Kaj sem pojasnil je preprost za hobi uporabo. Komercialne naprave imajo veliko zmogljivost in presegajo redni hobi potrebe.
Na primer, lahko pripravi sedanjih z 0V ali tako preko njih. Lahko merjenje izhodne impedance za dobavo na različne frekvence. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
billano786
Pridružen /-a: 26. april 2001 Posts: 424
| 16. marec 2003 18:17 | | | tags: |
|
| Tukaj je nekaj uporabnega.
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
SAR
| 16. marec 2003 20:34 Load | | | tags: |
|
| Poskusi tukaj: http://www.webx.dk/oz2cpu/radios/dc-load.htm |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Eternauta
Pridružen /-a: 09. oktober 2003 Posts: 24 Pomagali: 1
| 13. marec 2004 10:46 Re: Electronic Napajanje obremenitev | | | tags: |
|
| V datoteki so priložena shematski o elektronskih obremenitve za PSU testiranje. To je zanimivo možnost za preklop med fiksnimi amper potrošnje in osnovnih ohmov obremenitve. To je iz kompleta, ki se ljubiteljsko revijo prodajajo v Italiji: "Nuova Elettronica".
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
aslm
| 15. marec 2004 21:18 Re: Electronic Napajanje obremenitev | | | tags: |
|
| Zdravo, potrebnih nekaj simular nekaj mesec nazaj in zgradil obremenitev s opamps in moč mosfets simular na eni opisano v povezavo dveh mest navzgor. Works fine, malo nestabilno, ampak s som extra filtriranje je bilo za veliko pomoč pri mojem PTM projekta.
ponovno Me |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
AL0117
Pridružen /-a: 25. julij 2003 Posts: 236 Pomagali: 8 Lokacija: dracu-la-nd
| 16. marec 2004 9:51 Re: Electronic Napajanje obremenitev | | | tags: |
|
| Živjo,
Oglejte si TI (prej Unitrode) design opombo "Nastavljive Electronic Load za Low Voltage DC Vloge".
hxxp: / / www-s.ti.com/sc/psheets/slua045/slua045.pdf
rgds, Al |
|
| Nazaj na vrh | |
 |