| Avtor | Message |
|---|
alzomor
Joined: 09 Jun 2005 Posts: 626 S pomočjo: 31 Lokacija: Cairo
| 07 Oct 2009 13:58 GPS antena | | |
|
| HI
Jaz sem z uporabo GPS za sledenje. Trenutno sem z uporabo in aktivno zunanjo anteno, ki sem pritrditi nad avto. za zanesljivost jaz raje uporabite obliž antene in utrjevanju z modulom GPS. Moje vprašanje je lahko patch antena dela globe, če je to vgrajeni v komori naprave? in če je celotno napravo določene v motorju avtomobila?
Kaj misliš?
Salam Hossam Alzomor |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
pabloec
| 07 Oct 2009 20:08 patch antena za GPS sprejemnik | | |
|
| jaz dont pretehtati svoj dobra ideja, prvič pa so veliko kovinsko ograjenih prostorov drugega veliko rf hrupa iz svečke itd, mogoče po svojih najboljših, če uporabljate ext kabel anteno, vendar namesto, da z uporabo antene lahko uporabite obliž na zunanji , lahko dobite okoli 3db dobiček, osebne izkušnje, ki jih boste dobili dober SNR od približno 6-7 satelitov, odvisno od tega, kdaj in kje ste.
nekako se lahko vedno poskusite. Z priloženo načina laboratorijsko poročilo eno GPS anteno sem storil že zdavnaj (v španski svoje, vendar ne sme biti težko za avtomatizirano prevajalca, da ne dela.) |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 07 Oct 2009 20:08 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
alzomor
| 07 Oct 2009 23:26 Re: patch antena za GPS sprejemnik | | |
|
| Živjo
Hvala za vaše mnenje in za poročilo. Mislim, da je v italijanščini, je torej poljuben angleški različici to? na drugi strani I f jaz raba patch antena ali aktivna antena znotraj ograjenega nego salon, je 3db dobiček še vedno mogoče?
Salam Hossam Alzomor www () ig () org |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
pabloec
| 08 Oct 2009 1:13 patch antena za GPS sprejemnik | | |
|
| hahaha njena španski. jaz napisal, da za laboratorij, jaz dont pretehtati vse uporabne dobiček bi delovala znotraj kovinskega komore vseh vrst, vendar lahko poskusite z uporabo plastične komore, problemi so kovinske plošče blokiranje signala
im Oprosti, ampak jaz dont iskreno zaželim prevedel, ker uporablja tako, da se tehnični languaje ca vsak avtomatiziran prevajalec opravila svoje delo in šele jaz dont življati čas. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
alzomor
| 08 Oct 2009 12:20 Re: patch antena za GPS sprejemnik | | |
|
| Še enkrat hvala.
Bom uporabljati plastične ograjen prostor, vendar pa bo v notranjosti avtomobila salon. Moje vprašanje je, odmerek signali, ki poteka od avtomobila stekla bo dovolj za dosego dobrih dobiček?
Salam Hossam Alzomor |
|
| Nazaj na vrh | |
 |