electronics forum

Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

patch antena za GPS sprejemnik

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, mikrovalovni, Antene in Optika -> patch antena za GPS sprejemnik
Avtor Message
alzomor

S pomočjo: 31

Post 07 Oct 2009 13:58

GPS antena

HI

Jaz sem z uporabo GPS za sledenje.
Trenutno sem z uporabo in aktivno zunanjo anteno, ki sem pritrditi nad avto.
za zanesljivost jaz raje uporabite obliž antene in utrjevanju z modulom GPS.
Moje vprašanje je lahko patch antena dela globe, če je to vgrajeni v komori naprave?
in če je celotno napravo določene v motorju avtomobila?

Kaj misliš?

Salam
Hossam Alzomor
Nazaj na vrh
pabloec

S pomočjo: 9

Post 07 Oct 2009 20:08

jaz dont pretehtati svoj dobra ideja, prvič pa so veliko kovinsko ograjenih prostorov drugega veliko rf hrupa iz svečke itd, mogoče po svojih najboljših, če uporabljate ext kabel anteno, vendar namesto, da z uporabo antene lahko uporabite obliž na zunanji , lahko dobite okoli 3db dobiček, osebne izkušnje, ki jih boste dobili dober SNR od približno 6-7 satelitov, odvisno od tega, kdaj in kje ste.

nekako se lahko vedno poskusite. Z priloženo načina laboratorijsko poročilo eno GPS anteno sem storil že zdavnaj (v španski svoje, vendar ne sme biti težko za avtomatizirano prevajalca, da ne dela.)
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 07 Oct 2009 20:08

Oglasi

Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Nazaj na vrh
alzomor

Post 07 Oct 2009 23:26

Re: patch antena za GPS sprejemnik

Živjo

Hvala za vaše mnenje
in za poročilo.
Mislim, da je v italijanščini, je torej poljuben angleški različici to?
na drugi strani
I f jaz raba patch antena ali aktivna antena znotraj ograjenega nego salon, je 3db dobiček še vedno mogoče?

Salam
Hossam Alzomor
www () ig () org
Nazaj na vrh
pabloec

S pomočjo: 9

Post 08 Oct 2009 1:13

hahaha njena španski. jaz napisal, da za laboratorij, jaz dont pretehtati vse uporabne dobiček bi delovala znotraj kovinskega komore vseh vrst, vendar lahko poskusite z uporabo plastične komore, problemi so kovinske plošče blokiranje signala

im Oprosti, ampak jaz dont iskreno zaželim prevedel, ker uporablja tako, da se tehnični languaje ca vsak avtomatiziran prevajalec opravila svoje delo in šele jaz dont življati čas.
Nazaj na vrh
alzomor

Post 08 Oct 2009 12:20

Re: patch antena za GPS sprejemnik

Še enkrat hvala.

Bom uporabljati plastične ograjen prostor, vendar pa bo v notranjosti avtomobila salon.
Moje vprašanje je, odmerek signali, ki poteka od avtomobila stekla bo dovolj za dosego dobrih dobiček?

Salam
Hossam Alzomor
Nazaj na vrh
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, mikrovalovni, Antene in Optika -> patch antena za GPS sprejemnik
Stran 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Podobne teme:
Dual frekvence GPS patch antena (5)
Outband GPS patch antena dobiček? (2)
pomoč za sprejemnik GPS arhitekturo (6)
[pomoč] o ADC za L1 GPS sprejemnik (5)
Reg: aluminijasto ohišje za sprejemnik GPS (1)
Kako izbrati vrsto sporočila za USB sprejemnik GPS (1)
Quadrifilar spiralne antene za uporabo GPS (1)
odvisnost od patch antena obliž material (4)
GPS sprejemnik (15)
Patch antena za RFID (3)

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
topic RSS