Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Dell laptop - št moči

Dell laptop ni moč

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Service Manuals, Zaprosila, popravila Nasveti -> Dell laptop - št moči
Različica v arabščini Bolgarska različica Katalonščina različica Češka različica Različica v danščini Nemška različica Grška različica English version Španska različica Različica v finščini Francoska različica Hindi version Croatian version Indonezijščina različica Italijanska različica Različica v hebrejščini Japonska različica Korejska različica Litovska različica Različica v latvijščini Različica v nizozemščini Norveška različica Različica v poljščini Različica v portugalščini Romunska različica Russian version Slovaška različica Slovenska različica Serbian version Različica v švedščini Tagalog version Ukrainian version Vietnamščina različica Kitajska različica
Avtor Sporočilo
rummann

Pridružen /-a: 13. avgust 2009

Post 13. avgust 2009 21:17 laptop Dell - št moči

Živjo

Jaz sem novi v tem odboru, rabim pomoč glede dell laptop. njeno baterijo in adapter moči, je v redu. Ko sem moč pritisnite gumb, da začnete dont na vseh. Imam nesestavljenem mati krovu. Prosimo, kako preverite komponente in od kje začeti.

Hvala
Nazaj na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 13. avgust 2009 21:17 oglasov

Nazaj na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Service Manuals, Zaprosila, popravila Nasveti -> Dell laptop - št moči
Stran 1 od 1 Vsi časi so GMT 2 uri

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
Topic RSS