electronics forum

Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

mod 2 moči b Poleg

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> mod 2 moči b Poleg
Avtor Message
Mkanimozhi

Post 04 Mar 2009 2:07

Poleg tega mod 2 močjo 10

halo vsem,
Kako izvesti mod 2 b Poleg moči, ali je to normalno Poleg tega, r mod 2 Poleg tega, prosim povej mi eno takoj.

s spoštovanjem
kanimozhi.m
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 04 Mar 2009 2:07

Oglasi

Nazaj na vrh
tariq786

S pomočjo: 28

Post 09 Mar 2009 4:22

mod 2 tega

bi lahko pojasni svoje vprašanje malo. Kaj jaz razumem želite izvesti binarno poleg mod 2. To je isto kot XOR (ekskluzivni ali)
Nazaj na vrh
Mkanimozhi

Post 10. marec 2009 5:49

Re: mod 2 b moč poleg

Da, ya Vedel sem, da, ampak rabim za opravljanje mod moči 2 b, torej, če je moja 8 b se nato 2 moči 8, mod 256 Poleg tega je, da je podobno z mod 2 dodatek ali različne.

s spoštovanjem
kanimozhi.m
Nazaj na vrh
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PLD, SPLD, GAL, CPLD, FPGA Design -> mod 2 moči b Poleg
Stran 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Podobne teme:
Poleg tega dB (2)
Poleg delavnice (1)
pakirane BCD dodatek (1)
Poleg podpisanega v verilog (2)
Poleg tega Binary / Odštevanje (4)
Poleg podpisanih številk (3)
Multioperand Poleg tega je v VHDL? (4)