PILOTIK
| 15. januar 2003 1:22 Power Supply ( "4 žice 3 faza" na "5V") | | |
|
| Živjo!
Nekdo mi lahko pomaga? Poskušam design subj brez transformatorja (poceni). AD7752 (to napajanje za to) "poje" 17mA 5 mA za LED in Counting mehanizma = ~ 25-30mA. Moj trenutni PowerSupply uporablja vse 3 faze, vendar če jaz ločite 2 fazah naprava deluje pnly polovici obdobja (50Hz). Rabim program, ki uporabljajo tudi 3 faze, vendar deluje samo z eno od njih, ne da bi za stopings halfperiod. Več v tem oskrbe z električno energijo, ne sme imeti vse transformatorji  Moči u pomoč mi?
Mimo. WBR |
|
flatulent
Joined: 19. julij 2002 Posts: 4814 S pomočjo: 314 Location: Middle Earth
| 15. januar 2003 1:35 Varnostne težave | | |
|
| | Ste dobili v resne težave z varnostjo, če ste napajanja iz električnega omrežja uporabnost brez transformator med. Edini način za odpravo tega je, da vaš vezje popolnoma cased v izolacijskega materiala iz dveh neodvisnih plasti (dvojni zaščiti). Minimalno oskrbo z električno energijo naj bi eden transformatorsko med eno fazo in nevtralno. Output bi most usmernik in dovolj velike kondenzatorja, da bi tok, ki ga vaš stika med cikli električni vod majhen. Si izračuna tako, da najprej odločanju napetost Kunjati. Potem izračun dajatev, ki ga določi vaš vezje Q = I x t. Če t je čas med polovico ciklov električni vod. Potem boste izračunali kondenzator C = Q / napetost Kunjati. Videl sem vezja, kjer je moč zmanjšati napetost skladu s napetostni delilniki, vendar je ta še vedno ni varnostni problem. |
|