| Avtor | Sporočilo |
|---|
Hishamsaleh
Pridružen /-a: 06. januar 2003 Posts: 100
| 12. januar 2003 18:57 Frequensy izmensko modulacije in fazna modulacija! | | |
|
| bulding prek antene ... Antenski je, da bi dobili scaning snopa probagation rabim za spremembo faznega zamika od transmetted signal naj pramena skeniranja območja potrebno .. kako lahko naredim, da ... Rabim onlythe idejo o tem, kako oblikovati moje oddajnik. blok shema, ali kaj kdaj ...
hvala
ya! Problem je, da nisem mogel dobiti uporaben diagram ali zasnovo za spremembo faze m / t spreminjanje frekvence!
Jaz sem izgubljen v tem?? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Hishamsaleh
| 12. januar 2003 19:06 Želim scan tega žarka! | | |
|
| | pic to lahko pomaga pri u. .. glavnega snopa je kaj rabim vrtenje ... omogoča pravijo od 45 do -45 stopnjo ... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
sick_man Gost
| 12. januar 2003 19:40 | | |
|
| Fazna modulacija se lahko stori z uporabo varicap dioda na sklicevanje xtal v PLL
ta način si freq modulirajo sklicevanje oscilator z PLL malo te rezultate v fazna modulacija za prevoznika
drugi način je tudi narediti podobno stvar tudi vco
vendar to daje fazi freq modulacijo tako se ne uporabi preveč si
držijo tudi krmljenja audio i kot je opisano v referances
Upam, da bom pomagala |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
MonkeyBusiness
Pridružen /-a: 16. januar 2003 Posts: 42
| 16. januar 2003 16:19 Morda lahko uporabite prilagodljivo paleto tehnik | | |
|
| Pri izvajanju skenirnih nizi vam običajno uporabite več elementov antene (dipoles na primer), in pramena smer se določi na podlagi relativnega faznega zamika med elementi. Enostaven način za oblikovanje faznega zamika je, da vstavite linija za zamudo na poti vsake antene element. Praktično je to mogoče enostavno doseči z preklapljanje transmission line poglavji v Skupnost in iz nje krme pot. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Hishamsaleh
| 16. januar 2003 17:49 | | |
|
| | EM algoritmi, kot FDTD (XFDTD, Zéland, CST MWS, ANSOFT) |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Hishamsaleh