| Avtor | Message |
|---|
jackest
| 06 Jul 2008 5:25 lahko vsak od pomoč mi prosim ...... uporabo JK flip-flop | | |
|
| Uporaba JK Flip-flops kot trgovina, design sinhroni števec BCD v: (a) Binary code (b) Gray koda
vključujejo državne diagram, dodelitev državne, namizni stanje, vzbujanje (prehod) tabela, KM, pridobljeni Logični izraz in popoln logični-diagram vezja
jaz dont znanje nič o tem sem tako smetišče prosim pomoč mi Jaz sem nemočna .. Bolan 'uvaževati če vsakdo pomoč mi za to prosim .. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
my_books
| |
| Nazaj na vrh | |
 |
jackest
| 12. julij 2008 13:30 Re: lahko vsak eno pomoč mi prosim ...... uporabo JK flip-flop | | |
|
| | Hvala zelo cenim, za kar dobite za mene .. ampak jaz še vedno ne razumem, kako to storiti. moči vi prosim pomoč mi .. jaz ne vem, kako oblikovati BCD števec z uporabo JK flip-flop. jaz pošteno slabo v tej temi in ne 3 je že čas. prosim pomoč mi bolj podrobno ... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
trayant
Joined: 28 junij 2008 Posts: 14 S pomočjo: 1 Lokacija: Malezija
| 19. julij 2008 5:27 lahko vsak od pomoč mi prosim ...... uporabo JK flip-flop | | |
|
| | mislim večina digitalnih knjig referenčni sistem ali učbenikov bo pokazal primer BCD števec z FF. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
laseetha
| 21. julij 2008 9:05 Re: lahko vsak eno pomoč mi prosim ...... uporabo JK flip-flop | | |
|
| u se lahko nanaša knjigo napisal z mano navada ali Floyd. Digitalni Electronis in Microporcessors so zelo zanimive in najlažji predmet v okviru elektroniko in komunikacije. naučil sem imel to temo večkrat. če u sprejme samo 2 jk flip-flops, kravato tako vložkov skupaj, zdaj delujejo kot T flipflop in uporabi skupnih ura za oba. Zdaj so začeli štetja, ko jim u. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 21. julij 2008 9:05 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
mahaju
| 21. julij 2008 17:48 Re: lahko vsak eno pomoč mi prosim ...... uporabo JK flip-flop | | |
|
| HI poskusite to povezavo http://www.play-hookey.com/digital/synchronous_counter.html Prav tako si oglejte druge povezave na tej strani. Te tutorilas bi vam nekaj idej. poskusite z iskanjem "sinhrono nasprotju z jk flip flop" v Google. Prosim pustiti mi znanje če to pomaga.
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |