| Avtor | Sporočilo |
|---|
AdvaRes
Pridružen /-a: 14. februar 2008 Posts: 970 Pomagali: 42
| 23. april 2008 16:27 Ura in obnovitev podatkov za zaporedno povezavo | | |
|
| Pozdravljeni člani,
Vsi vemo, da je CDR mendatory za prejemanje Serial Data. V začetku podatkov Transfer je tranceiver in sprejemnik se ne sinhronizirajo. Rabim, da razumete, kako je sprejemnik lahko prejema pravilno prvega bitov.
Please help. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Zeinovich314
Pridružen /-a: 23. april 2008 Posts: 1 Pomagali: 1
| 23. april 2008 16:38 Re: Ura in obnovitev podatkov za zaporedno povezavo | | |
|
| v večini digitalnih komunikacijskih tehnikah, se nekateri bitov poslano na prvi "imenovani preambulo", ki se uporabljajo za sinhronizacijo obeh Trans. in prejema. preambuli teh bitov vedno 0101010101,,,, in spremembe v velikosti, odvisno od vrste tehnologije. primer: Ethernet postaj potrebujete za sinhronizacijo s signalom's frequency; to stori s pomočjo 64 preambule bitov.
Token-Ring postajah se vedno sinhrono na prejeta okvirji, ker vedno obstaja signal poteka obroča (idle simbolov), ki jih potrebujemo le 8-bitni začetni omejevalec, da bi lahko pripravljen za sprejem okvirja. tvoje, ZicoŠ |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
safwatonline
Pridružen /-a: 19. november 2005 Posts: 1415 Pomagali: 172 Lokacija: EGIPT
| 23. april 2008 16:40 Ura in obnovitev podatkov za zaporedno povezavo | | |
|
| | na prvi je del Rx o PLL za zaklepanje pogostosti nato uporabi prejetih podatkov za zajem pravilne faze in majhna pogostost napak |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 23. april 2008 16:40 oglasov | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
AdvaRes
Pridružen /-a: 14. februar 2008 Posts: 970 Pomagali: 42
| 23. april 2008 17:37 Re: Ura in obnovitev podatkov za zaporedno povezavo | | |
|
| Hvala moji prijatelji pozivom za vaše odgovore.
V zvezi z uvodom sem slišala, da tehnika se uporablja za brezžične povežejo. Torej se uporablja tudi v serijsko povezavo. Thats fine.
Vendar Kolikor vem, se podatki serialized paketni z paketno (Prosimo correcy me, če sem narobe) in časovni presledek med ta dva serialized podatkov.
Moje vprašanje je, ko smo načrt za pošiljanje N pakete, z uvodom se uporablja za vsak paket (zaradi časa space) ali le za enega preambuli se uporablja za vse pakete (Ali je za sinhronizacijo maintaned v drugem primeru?).
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
FVM
Pridružen /-a: 22. januar 2008 Posts: 4450 Pomagali: 669 Lokacija: Bochum, Nemčija
| 23. april 2008 18:49 Re: Ura in obnovitev podatkov za zaporedno povezavo | | |
|
| | To izgleda bolj kot asinhroni prenos. I ne potrebujete ničesar, ampak začetek bit, če je bitna hitrost je znano natančno. Sinkroni prenos ponavadi pošlje idle okvirja, ki je enaka za sinhronizacijo okvirja, e. s HDLC. Če ste načrtovanju prenosnega protokola, ki je ni združljiv s katerim koli protokolom, lahko to kar si želiš. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |