| Avtor | Message |
|---|
Britansko-N
| 15. april 2008 7:42 tuning območju VCO v vesolju področje | | |
|
| poglej @ ta pic kako morem prikazati tuning obseg obroča VCO v Cosmos Področje, kot je to obstaja poseben ukaz (v hspice ali hspicerf) za izračun frekvence ali je na voljo posebna orodja v Cosmos Področje za merjenje freq z valovno obliko? thnx! |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 15. april 2008 7:42 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Hughes
| 15. april 2008 15:46 tuning območju VCO v vesolju področje | | |
|
| Lahko uporabite hspice ". MEA" ukaz za izračun frekvenca: | Code: | vtune ... ... ... . opcija post AUTOSTOP . tran 0.01n 100U sweep vtune 0,3 0,8 0,05 . MEA tran posc Trigonometrija v (vco_out) val = 1,25 dvig = 2 Targ V (vco_out) val = 1,25 dvig = 3 . MEA tran FOSC param = '1 / posc " | Potem parcelo datoteke s končnicami ". Mt0", je x-osi, vtune.
Cosmos področje lahko merijo tudi pogostost valov, ki jih orodje za merjenje. Lahko dostop do tega orodja, ki jih gumb na dnu okna. Uporabite hspice ". MEA" ukaz je bolje v tem primeru. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
AdvaRes
Joined: 14. februar 2008 Posts: 1038 S pomočjo: 46 Lokacija: Doma
| 15. april 2008 16:09 Re: tuning obseg VCO v vesolju področje | | |
|
| Hi all,
Jaz delam ročno, da je naloga z Excel Spreadsheet. Sem ročno narisane krivulje sem našel krivuljo, kot je ta. Nisem videl kaj takega. Je to vrsta krivulje znano v VCO? Rabim vaše commments.
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Britansko-N
| 15. april 2008 19:46 Re: tuning obseg VCO v vesolju področje | | |
|
| you help a lot! thnx Hughes boste pomagali veliko!
| AdvaRes wrote: | Hi all,
Jaz delam ročno, da je naloga z Excel Spreadsheet. Sem ročno narisane krivulje sem našel krivuljo, kot je ta. Nisem videl kaj takega. Je to vrsta krivulje znano v VCO? Rabim vaše commments. |
, it is not a familiar curve for a VCO, also it is not impossible for a VCO to have a curve like that. Na splošno, ne, ni znana krivulja za VCO, prav tako ni nemogoče, da VCO krivuljo tako. Naj nas vidijo vaše vezje |
|
| Nazaj na vrh | |
 |