| Avtor | Sporočilo |
|---|
PTC
Pridružen /-a: 23. julij 2002 Posts: 5
| 12. avgust 2002 0:08 Potrebujete čoln baterije shematskimi | | |
|
| Kot je dejal v predmet, bi bilo zelo thankfull do kogar koli, ki bi me ali točke me shematični za polnilnik za 12V 35 Ah čoln baterijo. Vir je 10hp izvenkrmni motor, ki daje ~ 9 - ~ 17 V AC tok, različno na moč uporabiti.
Najlepša hvala! |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
shanren
Pridružen /-a: 12. oktober 2001 Posts: 106
| 12. avgust 2002 4:54 | | |
|
| Zdravo, kaj morate storiti, je: 1: prvič, da spremenite ac dc, lahko uporabite celoten most reguulator, dobil 11v-22v približno DC napetost; 2: če želite napolniti bat v 11v, morate jo spremenite v 13.5v napetost (mislim predvsem vaše bat je svinčevih ena). Vam napetost: a Šepić pretvornik, ot a Prelet ali naprej converter.maybe trenutni je malo velik, tako da naj pretvornika je dobra izbira; 3: lahko zgradiš sedanjih omejitev naj pretvornik z izhodno 13,5-13.8v zaračunati vam bat; 4: če je to malo diffcult za vas, lahko uporabite stepdown pretvornik, da bi dobili 13.5v polnilnik, vendar le, lahko uporabite zgoraj približno 14-15v; če je tako, lahko obiščete http://www.linear.com nekaj info najbolj enostaven način je le LM317 s sedanje omejitve o 1.5a, vendar pa je slaba učinkovitost. upanje to vam lahko pomaga. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
PTC
Pridružen /-a: 23. julij 2002 Posts: 5
| 12. avgust 2002 8:13 | | |
|
| Shanren, najlepša hvala za vas odgovor. Ampak nisem "doma" z elektroniko tako verjamem, da moja lastna Sheme je navedeno v vprašanju. Vem, kako naj skupaj sedanji krog, ampak da bi se moja lastna preveč za mene (kot sem rekel, jaz ne vem veliko o elektroniki). Torej, jaz hoteti zelo uvaževati Sheme. Hvala! |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 12. avgust 2002 8:13 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
meax98
Pridružen /-a: 25. november 2001 Posts: 445
| 12. avgust 2002 23:48 | | |
|
| Poišči nekaj uporabnega: a) Ta visoko zmogljiva polnilnik hitro dajatve svinčeve baterije s kislino, in izklopi po polni ceni. Najprej, dajatve sedanjega poteka na 2 A, vendar so napetosti akumulatorja zviša, zniža sedanja. Pri sedanji padci na 150 mA, polnilnik samodejno preklopi na nižji float napetost voditi od previsokih. Ko kliknete polne dajatve, tranzistor QL luči LED, ki označuje, da status.
b) Prilagajanje nastavitev z 500 ohm upor, ko se pripne na popolnoma napolnjena baterija.
c) An LM317HV zakonodajalec uporablja kot trenutna omejena polnilnik. Če se bodo sedanji preko R4 presega 0,6, QL je na pristranske, ki potegne za adj terminala za LM317 HV na terenu in zmanjšuje baterijsko polnjenje sedanjega. To je za 6V, vendar lahko prilagodite upori za 12V. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |