| Avtor | Message |
|---|
rrrrr12345
| 12. julij 2007 22:36 CPU | | |
|
| V delovanje procesorja, potem ko je pouk nerealne, ko je opcode alrithmetic, ko postane ta izvršena, so različni deli povezani tako CPU, ki jih lahko opravite želeno operacijo. Na primer, poleg tega je bila operacija zahtevala, aritmetično logično enoto (ALU), ki bodo povezane s nabor vložkov in niz rezultatov
Kako se v zvezi s tem narediti fizično?
R |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
barath_87
| 13. julij 2007 2:14 Re: CPU | | |
|
| | Opcode se pošlje navodilo, dekodirnik (ki je DEMUX), ki pošilja podatke, ki to posebno blok logiki, ki jo je treba izvesti v .... ALU Reci želite izvesti poleg tega pa seštevalnika blok imele s podatki .... Pls popravi me, če se motim ... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 13. julij 2007 2:14 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
raghuram_msc
Joined: 03 Jul 2007 Posts: 100 S pomočjo: 5 Lokacija: Bangalore, Indija
| 13. julij 2007 9:56 Re: CPU | | |
|
| Hi all,
En korak pred bharath ... the precise block which would to the job. Rad bi dodal, da je ves napor samo za "iskanje" natančne bloka, ki bi na delovnem mestu. Nazadnje blok referes tem, kaj bi jaz klic "Look-Up-Table", kot je naš kalkulator in reroutes "odgovor" na zahtevo ....!!!! lokacijo
Upam, da me pravilno tooo .... zdaj na voljo za razpravo ..!
Adijo, SAI |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
rrrrr12345
| 13. julij 2007 23:40 Re: CPU | | |
|
| | raghuram_msc wrote: | Hi all, Nazadnje blok referes tem, kaj bi jaz klic "Look-Up-Table", kot je naš kalkulator in reroutes "odgovor" na zahtevo ....!!!! lokacijo
|
ya, jaz sem poskušal izvedeti, kako se ta "reroutes" fizično storiti? super ogromen Multipleksor?
še prosim, da mi pomaga, R |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
tkbits
| 14. julij 2007 22:28 Re: CPU | | |
|
| "Odgovori" so rezultati.
Izhodi niso nikoli preusmerjeni, so na voljo povsod so povezani. Za povezovanje z zunanjim svetom, se lahko rezultati nastavljena na visoko impedanco stanju, kar je skoraj prekiniti.
Namesto tega so vložki izbrani (via multipleksiranje), registre in shranjevanje vhodne podatke, ki jih "zajemanje", jih "clock" signal. Registri lahko "omogoči" vložki, ki nadzorujejo, ali bo koklja vzrok register za posodobitev ali ne. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
ubna
Joined: 25. julij 2007 Posts: 114 S pomočjo: 9 Lokacija: Indija
| 05 Aug 2007 8:45 Re: CPU | | |
|
| Obivous Odgovor je kontrolno enoto. Cpu ima različne blokov, kot so seštevalnik, multiplikator, itd Kontrolna enota aktivira zahteva blok, ki jih potrebujejo podatke. Pouk izraža svojo zahtevo, da enote za upravljanje s pomočjo opcode .. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |