electronics forum

Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

CPU

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Elektronske Osnovna vprašanja -> CPU
Avtor Message
rrrrr12345

Post 12. julij 2007 22:36

CPU

V delovanje procesorja, potem ko je pouk nerealne, ko je opcode alrithmetic, ko postane ta izvršena, so različni deli povezani tako CPU, ki jih lahko opravite želeno operacijo. Na primer, poleg tega je bila operacija zahtevala, aritmetično logično enoto (ALU), ki bodo povezane s nabor vložkov in niz rezultatov

Kako se v zvezi s tem narediti fizično?

R
Nazaj na vrh
barath_87

S pomočjo: 10

Post 13. julij 2007 2:14

Re: CPU

Opcode se pošlje navodilo, dekodirnik (ki je DEMUX), ki pošilja podatke, ki to posebno blok logiki, ki jo je treba izvesti v .... ALU Reci želite izvesti poleg tega pa seštevalnika blok imele s podatki .... Pls popravi me, če se motim ...
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 13. julij 2007 2:14

Oglasi

Nazaj na vrh
raghuram_msc

S pomočjo: 5

Post 13. julij 2007 9:56

Hi all,

En korak pred bharath ... the precise block which would to the job. Rad bi dodal, da je ves napor samo za "iskanje" natančne bloka, ki bi na delovnem mestu. Nazadnje blok referes tem, kaj bi jaz klic "Look-Up-Table", kot je naš kalkulator in reroutes "odgovor" na zahtevo ....!!!! lokacijo

Upam, da me pravilno tooo .... zdaj na voljo za razpravo ..!

Adijo,
SAI
Nazaj na vrh
rrrrr12345

Post 13. julij 2007 23:40

raghuram_msc wrote:
Hi all,
Nazadnje blok referes tem, kaj bi jaz klic "Look-Up-Table", kot je naš kalkulator in reroutes "odgovor" na zahtevo ....!!!! lokacijo

ya, jaz sem poskušal izvedeti, kako se ta "reroutes" fizično storiti? super ogromen Multipleksor?

še prosim, da mi pomaga,
R
Nazaj na vrh
tkbits

S pomočjo: 36

Post 14. julij 2007 22:28

"Odgovori" so rezultati.

Izhodi niso nikoli preusmerjeni, so na voljo povsod so povezani. Za povezovanje z zunanjim svetom, se lahko rezultati nastavljena na visoko impedanco stanju, kar je skoraj prekiniti.

Namesto tega so vložki izbrani (via multipleksiranje), registre in shranjevanje vhodne podatke, ki jih "zajemanje", jih "clock" signal. Registri lahko "omogoči" vložki, ki nadzorujejo, ali bo koklja vzrok register za posodobitev ali ne.
Nazaj na vrh
ubna

S pomočjo: 9

Post 05 Aug 2007 8:45

Obivous Odgovor je kontrolno enoto.
Cpu ima različne blokov, kot so seštevalnik, multiplikator, itd
Kontrolna enota aktivira zahteva blok, ki jih potrebujejo podatke. Pouk izraža svojo zahtevo, da enote za upravljanje s pomočjo opcode ..
Nazaj na vrh
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Elektronske Osnovna vprašanja -> CPU
Stran 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Podobne teme:
CPU (1)
Ponastavitev CPU (8)
design cpu (13)
16-bitni CPU (14)
cpu benchmarking (14)
CPU arhitekturo .... (5)
Superscale CPU (7)