electronics forum

Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

PolaRx II GPS sprejemnik

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, mikrovalovni, Antene in Optics -> PolaRx II GPS sprejemnik
Avtor Message
Lupin

S pomočjo: 2

Post 11. junij 2007 14:59

polarx 2

Zdravo,

Im 'using PolaRx II GPS sprejemnik.

Moje vprašanje je zelo preprost:

kako sem lahko prepričan, da je moj komponenta dela lep? Mislim: sprejemnik se mora spopasti z razdiralnih učinkov (namerno motenje in ne kot namerno, kot so motnje, Višestazni).

Katera je dohodne moteče prag moči, ki zagotavlja, da je moj GPS sprejemnik daje ustrezna služba?

Podobno kot pri vrednosti SNR, lahko vem / izračunati SJR ( "signal za motenje Ratio") .. mejne vrednosti, ki zagotavlja, da je prejeta moč motenje ravni ne vpliva na sprejemnika samega.

S spoštovanjem,

Lupin
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 11. junij 2007 14:59

Oglasi

Nazaj na vrh
RFDave

S pomočjo: 45

Post 12. junij 2007 1:21

Re: PolaRx II GPS sprejemnik

No, če ste dobili položaj popraviti, potem je vaš sprejemnik je ki dela lep. Preizkusite odkopavanje lista za sprejemnik IC je z uporabo in pogled na to, da bi vam nekaj informacij. Kaj točno hočeš narediti?

Dave
www.keystoneradio.com
Nazaj na vrh
Lupin

Post 12. junij 2007 13:46

Ive 'been pozorno pogledate PolaRx podatkov II stanja, vendar sem dobil nobene informacije o JSR.

Rabim samo vedeti, če moj sprejemnika je "dela lep" razmišlja motenje okolja, ki lahko pride ...

V nekaterih besedilih sem našel vrednote kot 71 dB, vendar je to le "vloga palec" vrednost .. Jaz bi potreboval nekaj bolj natančna, GPS sprejemnik na vprašanje ...

Vsak predlog?

S spoštovanjem,

Lupin
Nazaj na vrh
RFDave

S pomočjo: 45

Post 13. junij 2007 3:56

No, potem morajo biti bolj natančne. Če si dal v Jammer na 20 GHz, potem sumim, da boste dobili več kot 71 dB kritja (Jammer moč - moč na kanal). Je to IC ali pakiran sprejemnika? Googling za PolaRX II, ni me nič. Ali lista omenil zavorni moči?

Mislim, da sem še vedno zbegan. Ali imate znano okolje, za motenje, ki jo želite uporabiti ta sprejemnik GPS v? Če je temu tako, potem pa poskusite v tem okolju. Če vam položaj popraviti, potem je vaš sprejemnik deluje.
Nazaj na vrh
Lupin

Post 15. junij 2007 20:03

Imam GPS sprejemnik, ki deluje v zelo "moteče" okolju (ali morda Najbrž zato, ker sem obvestilo nekaj izguba tirnih signalov GPS) .. motečih frekvenc je isto .. Rad bi vedel, koliko je imuniteto mojega sprejemnika okrog moteči / motenje signala .. Mislim tuje močjo, da izzove izguba satelitov GPS sprejemnik v moji ..

Upam, da sem bila bolj jasna, hvala vnaprej za vašo podporo.

Lupin
Nazaj na vrh
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> RF, mikrovalovni, Antene in Optics -> PolaRx II GPS sprejemnik
Stran 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Podobne teme:
GPS sprejemnik (15)
natančnost GPS sprejemnik (4)
GPS sprejemnik struktura (3)
GPS sprejemnik: težave (8)
Building GPS sprejemnik chip (1)
Laipac PG-11 GPS sprejemnik board (4)
GPS sprejemnik & SIM300 (2)
pomoč za sprejemnik GPS arhitekturo (6)
GPS sprejemnik design, prosim pomoč. (10)
patch antena za GPS sprejemnik (4)

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
topic RSS