| Avtor | Message |
|---|
Smisel
Joined: 25. februar 2007 Posts: 45 S pomočjo: 2 Kraj: Austria
| 15. marec 2007 23:45 CML LVDS | | |
|
| Živjo
Včasih vidimo, da ppl uporabo CML vezje narediti ... bla bla .. in uporaba LVDS zaradi ... bla bla ... ECL in ....
Kateri catigory ali veja znanosti teh izrazov pripadajo?
Mislim, da so nekatere vrste I / Os vmesnik standardov (ne varen in jih je treba popraviti, če me moti) ..
Želim izvedeti več o njih .. Torej, kaj naj berem ali iskanje?
Hotela sem, da oblikovanje visoko frekvenco in velikih counter divisor .. ki jih je treba uporabiti in zakaj?
C / CTS in adv. / slabosti vsakega .....
Prosim, dajte mi uporabno gradivo o njih ...
for help .. Zelo Big Hvala vsem za pomoč ..
S spoštovanjem, - Knack |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
ieropsaltic
| 16. marec 2007 12:00 LVDS CML ECL primerjavo | | |
|
| ECL pomeni Emitter Coupled Logic. It's visoke hitrosti logika družinski tranzistorji, ker nikoli ne dovoli, da nasičena. Njegova struktura je zelo podobna analogni ojačevalniki razlike.
CML pomeni Current Mode Logic. It's druge visoke hitrosti logika družine podoben ECL, razen da je ena družina v pufru proizvodnje, medtem ko drugi pa ne.
LVDS pomeni Low Voltage Differential signalne. Družina Ta logika uporablja različne signale za približno 700mV, da zastopa 0s in 1s.
Za delilniki za visoke hitrosti. Menim, da je najpogostejši logika družine so CML ali Dynamic logike. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
srieda
Joined: 24. december 2006 Posts: 163 S pomočjo: 17 Lokacija: Indija
| 27. marec 2007 12:02 CML vezje wikipedia | | |
|
| LVDS - Low Voltage Differential signalizacijo se uporablja pri prenosu podatkov med čipi. LVDS uporablja signale z gugalnice okoli 50mV - 400mV pri zelo visokih frekvencah. To se ponavadi uporablja za visoke hitrosti komuniciranja. LVDS voznike in sprejemnikov še en pomemben specifikacija v skupnem načinu napetosti ravni signalov. Skupno načinu ravni razlikuje WRT opredeljen protokol in napetosti, na kateri deluje jedro.
Da bi izvedeli več o izvajanju LVDS, lahko mi sporočilo. Predlagam, da začnete obravnavi iz LVDS modeliranja in nato v voznikov LVDS. Uporabi Google za iskanje člankov na to. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 27. marec 2007 12:02 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
rfmw
| 27. marec 2007 12:25 Re: Kaj "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| "Hotela sem, da oblikovanje visoko frekvenco in velikih counter divisor"
Določite, kaj frekvenc ali govorimo o tem ... |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
srieda
Joined: 24. december 2006 Posts: 163 S pomočjo: 17 Lokacija: Indija
| 27. marec 2007 13:01 Re: Kaj "ECL", "CML", "LVDS & | | |
|
| | Sem uspešno delali na voznike, ki stanuje LVDS 2GHz na 130nm. Je odvisna od tehnologije, kot tudi. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
ahmad_abdulghany
Joined: 12. april 2005 Posts: 1369 S pomočjo: 212 Lokacija: Kairo, Egipt
| 30. marec 2009 8:43 Kaj "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| | Če ste iskali nekaj IEEE papir, daj mi povezave in bom dobil jih za vas! |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
xulfee
Joined: 27. maj 2008 Posts: 434 S pomočjo: 32 Location: Pakistan
| 31. marec 2009 6:20 Kaj "ECL", "CML", "LVDS", | | |
|
| ECL je onesnaževalec povezana logika
Dodano po 2 minutah:
Nizkonapetostne razlika signalizacija, ali LVDS, je električni signalni sistem, ki lahko delujejo pri zelo visokih hitrostih nad poceni posukanega-par bakrenih kablov. Uvedena je bila leta 1994, in je postala zelo priljubljena v računalnike, kjer je del zelo visoke hitrosti računalniških omrežij in avtobuse.
Dodano po 1 minutah:
http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic |
|
| Nazaj na vrh | |
 |