electronics forum

Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Kaj "ECL", "CML", "LVDS",

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Analog IC Design & Layout -> Kaj pa "evropskem pogodbenem pravu", "CML", "LVDS",
Avtor Message
Smisel

S pomočjo: 2
Kraj: Austria

Post 15. marec 2007 23:45

CML LVDS

Živjo

Včasih vidimo, da ppl uporabo CML vezje narediti ... bla bla .. in uporaba LVDS zaradi ... bla bla ... ECL in ....

Kateri catigory ali veja znanosti teh izrazov pripadajo?

Mislim, da so nekatere vrste I / Os vmesnik standardov (ne varen in jih je treba popraviti, če me moti) ..

Želim izvedeti več o njih .. Torej, kaj naj berem ali iskanje?

Hotela sem, da oblikovanje visoko frekvenco in velikih counter divisor .. ki jih je treba uporabiti in zakaj?

C / CTS in adv. / slabosti vsakega .....

Prosim, dajte mi uporabno gradivo o njih ...

for help .. Zelo Big Hvala vsem za pomoč ..

S spoštovanjem,
- Knack
Nazaj na vrh
ieropsaltic

S pomočjo: 44

Post 16. marec 2007 12:00

LVDS CML ECL primerjavo

ECL pomeni Emitter Coupled Logic. It's visoke hitrosti logika družinski tranzistorji, ker nikoli ne dovoli, da nasičena. Njegova struktura je zelo podobna analogni ojačevalniki razlike.

CML pomeni Current Mode Logic. It's druge visoke hitrosti logika družine podoben ECL, razen da je ena družina v pufru proizvodnje, medtem ko drugi pa ne.

LVDS pomeni Low Voltage Differential signalne. Družina Ta logika uporablja različne signale za približno 700mV, da zastopa 0s in 1s.

Za delilniki za visoke hitrosti. Menim, da je najpogostejši logika družine so CML ali Dynamic logike.
Nazaj na vrh
srieda

S pomočjo: 17

Post 27. marec 2007 12:02

CML vezje wikipedia

LVDS - Low Voltage Differential signalizacijo se uporablja pri prenosu podatkov med čipi. LVDS uporablja signale z gugalnice okoli 50mV - 400mV pri zelo visokih frekvencah. To se ponavadi uporablja za visoke hitrosti komuniciranja.
LVDS voznike in sprejemnikov še en pomemben specifikacija v skupnem načinu napetosti ravni signalov. Skupno načinu ravni razlikuje WRT opredeljen protokol in napetosti, na kateri deluje jedro.

Da bi izvedeli več o izvajanju LVDS, lahko mi sporočilo.
Predlagam, da začnete obravnavi iz LVDS modeliranja in nato v voznikov LVDS. Uporabi Google za iskanje člankov na to.
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 27. marec 2007 12:02

Oglasi

Nazaj na vrh
rfmw

S pomočjo: 38

Post 27. marec 2007 12:25

Re: Kaj "ECL", "CML", "LVDS &

"Hotela sem, da oblikovanje visoko frekvenco in velikih counter divisor"

Določite, kaj frekvenc ali govorimo o tem ...
Nazaj na vrh
srieda

S pomočjo: 17

Post 27. marec 2007 13:01

Re: Kaj "ECL", "CML", "LVDS &

Sem uspešno delali na voznike, ki stanuje LVDS 2GHz na 130nm. Je odvisna od tehnologije, kot tudi.
Nazaj na vrh
ahmad_abdulghany

S pomočjo: 212

Post 30. marec 2009 8:43

Če ste iskali nekaj IEEE papir, daj mi povezave in bom dobil jih za vas!
Nazaj na vrh
xulfee

S pomočjo: 32

Post 31. marec 2009 6:20

ECL je onesnaževalec povezana logika

Dodano po 2 minutah:

Nizkonapetostne razlika signalizacija, ali LVDS, je električni signalni sistem, ki lahko delujejo pri zelo visokih hitrostih nad poceni posukanega-par bakrenih kablov. Uvedena je bila leta 1994, in je postala zelo priljubljena v računalnike, kjer je del zelo visoke hitrosti računalniških omrežij in avtobuse.

Dodano po 1 minutah:

http://en.wikipedia.org/wiki/Current_mode_logic
Nazaj na vrh
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Analog IC Design & Layout -> Kaj pa "evropskem pogodbenem pravu", "CML", "LVDS",
Stran 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Podobne teme:
Kaj je različna za "UGBW" in "GBW"? (1)
Kaj je "soft start" in "mrtvi čas" v (5)
prost dostop "hspice" & "hspice64" ... kaj (3)
Kaj je komponenta "SMN2", "SMP2" (2)
Kaj je "sklopke" in "ločitev" (7)
kako lahko ukrep "moč" in "JŽV" za ant (4)
Hotel """"" valovodnega E-plane filte (2)
Illegal via ( "tsmc18rf" "M1_POLY1" (1)
P & R s samo "LEF" file in NO "LIB" (4)
Ali pomeni "Class AB" & "Push pull" (6)

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
topic RSS