Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Delphi Vs Visual Basic

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programiranje in vmesniška -> Visual Basic Delphi Vs
Različica v arabščini Bolgarska različica Katalonščina različica Češka različica Različica v danščini Nemška različica Grška različica English version Španska različica Različica v finščini Francoska različica Hindi version Croatian version Indonezijščina različica Italijanska različica Različica v hebrejščini Japonska različica Korejska različica Litovska različica Različica v latvijščini Različica v nizozemščini Norveška različica Različica v poljščini Različica v portugalščini Romunska različica Russian version Slovaška različica Slovenska različica Serbian version Različica v švedščini Tagalog version Ukrainian version Vietnamščina različica Kitajska različica
Avtor Sporočilo
brolija2dekan

Pridružen /-a: 16. marec 2006

Post 21. januar 2007 9:19 Delphi Vs Visual Basic

Zdravo, jaz sem se začnejo z Delphi programiranjem, ampak i dont veš kdo je boljši Delphi ali Visual Basic, sem se odločil za dober način, če se začnejo z Delphi?
Nazaj na vrh
View user's profile
CMOS

Pridružen /-a: 06. januar 2004
Pomagali: 34

Post 21. januar 2007 10:24 Re: Delphi Vs Visual Basic

Delphi dobro .... veliko boljša kot v VB uspešnost. Njegov najboljši del je lahko predložijo samostojno EXEs (brez odvisnosti na DLL, kot v primeru VB-MSVBVM60.dll)

Vendar pa niso veliko skupnosti / viri za Delphi ... za VB boste našli ton Vadnice in vzorec oznake ne samo kar hočeš.
Nazaj na vrh
View user's profile
budhy

Pridružen /-a: 21. oktober 2006
Pomagali: 185
Kraj: Slovenija

Post 21. januar 2007 18:03 Re: Delphi Vs Visual Basic

Prosim, poglej te Delphi Resource mesta:
Arrow
Torry's Delphi Pages
Arrow
Delphi Super Page
Nazaj na vrh
View user's profile
btbass

Pridružen /-a: 20. julij 2001
Pomagali: 106

Post 21. januar 2007 19:36 Delphi Vs Visual Basic

Jaz hoteti izbrati Delphi v VB. Osnovan je na Borland Pascal, ki so se razširile, da je predmet usmerjene jeziku. Dokaj močna in strele hitro sestavljač. Ampak če si se že, jaz bi šel za C #. Oba sta Microsoft in Borland C # prevajalnik. C # je bil razvit z Anders Helsburg, (ime črkovanje?), Ki so prav tako razvile Delphi. To je sodoben jezik, ki ima elemente, C , Delphi, Perl, je vse dobro bitov od teh in če veste, C ali C , je dokaj enostavno dvigni.
Nazaj na vrh
View user's profile
eelinker

Pridružen /-a: 12. februar 2006
Pomagali: 12

Post 22. januar 2007 9:03 Re: Delphi Vs Visual Basic

Tudi jaz raje c #.
Nazaj na vrh
View user's profile
the_risk_master

Pomagali: 59

Post 23. januar 2007 15:58 Re: Delphi Vs Visual Basic

Jaz sem Borland Delphi uporabnikov preveč, vam priporočam, da v VB
Nazaj na vrh
View user's profile
ADRENALIN2003

Pridružen /-a: 16. januar 2007

Post 31. januar 2007 2:12 Re: Delphi Vs Visual Basic

Delphi je skoraj tako kot C , v izvedbo, VB, vendar je zelo slabo. Delphi lahko storite v meniju, kar je nemogoče v VB. Prav tako pa je veliko prostih nadzora za Delphi kot TCOMPORT in nadzora, ki se lahko uporabi za nadzor COM pristanišča neposredno z zelo malo programske opreme režijske.
Nazaj na vrh
View user's profile
umup

Pridružen /-a: 04. avgust 2006
Pomagali: 12

Post 03. marec 2007 14:00 Delphi Vs Visual Basic

VB je mrtva
Nazaj na vrh
View user's profile
Google
AdSense

Post 03. marec 2007 14:00 oglasov

Nazaj na vrh
laser

Post 09. april 2007 5:26 Re: Delphi Vs Visual Basic

Živjo
Ali je mogoče uporabiti kontrolnike ActiveX na Delphi?
Nazaj na vrh
View user's profile
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programiranje in vmesniška -> Visual Basic Delphi Vs
Stran 1 od 1 Vsi časi so GMT 2 uri

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
Topic RSS