Yuna
| 13. oktober 2006 5:47 Diskretna kosinusna transformacija DCT (nujno) | | |
|
| Dear all,
Počnem jaz palm print recognition.May vem je, da nekdo ve, kako izračunati DCT za slike? imam poskusite malo .... metodo .. MATLAB jaz raba DCT ali DCT2 v MATLAB, vendar rezultat ni dobra .... Upam, da mi nekdo lahko pomaga ... Moja izvorna koda kot spodaj .... sem poskusil 3 metodo za izračun DCT slike ...
DCTfm1 = dct2 (I);
max (max (DCTfm1)) min (min (DCTfm1)) ans = 18,0219 ans = -6,2640 -------------------------------------------------- ------------------------------------------- logofDCT = log (DCTfm1); max (max (logofDCT)) min (min (logofDCT)) ans = -13,8896 3.1416i ans = -1,4010 -------------------------------------------------- ------------------------------------------- = I; b = im2col (, [8 8], 'ločeno'); povprečje (b); max (b); a1 = srednja (b). / max (b); [max_a1, k] = max (a1)
max_a1 = 0,2985 k = 87 -------------------------------------------------- ------------------------------------------
Želim vprašati, ali je katera metoda zgoraj, je bolje, da se uporabljajo pri razmnoževanje neural network.? Se lahko jaz storil narobe v svoj izvorni kodi ..... prosim vodič mi ...
Če imate izvorno kodo ali datoteko, ki se v zvezi z DCT ali neural network, vas prosimo, e-mail, da me .... yuna_free (at) yahoo.com
Prosimo, .............. jaz pošteno upanje nekdo lahko vodijo me ...
Hvala vnaprej ..... |
|
4ass2005
| 27. oktober 2006 4:50 Diskretna kosinusna transformacija DCT (nujno) | | |
|
| Živjo, Mislim, da moraš iti skozi to knjigo, Digital Image Proceessing v Matlab z Gonzales Imajo vzorec program, ki pa je tudi delovni načelo DCT Hope this helps ... Mimo |
|