Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Diskretna kosinusna transformacija DCT (nujno)

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Digital Signal Processing -> Diskretna kosinusna transformacija DCT (nujno)
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Avtor Message
Yuna

Post 13. oktober 2006 5:47 Diskretna kosinusna transformacija DCT (nujno)

Dear all,

Počnem jaz palm print recognition.May vem je, da nekdo ve, kako izračunati DCT za slike?
imam poskusite malo .... metodo .. MATLAB
jaz raba DCT ali DCT2 v MATLAB, vendar rezultat ni dobra ....
Upam, da mi nekdo lahko pomaga ...
Moja izvorna koda kot spodaj .... sem poskusil 3 metodo za izračun DCT slike ...

DCTfm1 = dct2 (I);

max (max (DCTfm1))
min (min (DCTfm1))
ans =
18,0219
ans =
-6,2640
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
logofDCT = log (DCTfm1);
max (max (logofDCT))
min (min (logofDCT))
ans =
-13,8896 3.1416i
ans =
-1,4010
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
= I;
b = im2col (, [8 8], 'ločeno');
povprečje (b);
max (b);
a1 = srednja (b). / max (b);
[max_a1, k] = max (a1)

max_a1 =
0,2985
k =
87
-------------------------------------------------- ------------------------------------------

Želim vprašati, ali je katera metoda zgoraj, je bolje, da se uporabljajo pri razmnoževanje neural network.? Se lahko jaz storil narobe v svoj izvorni kodi ..... prosim vodič mi ...

Če imate izvorno kodo ali datoteko, ki se v zvezi z DCT ali neural network, vas prosimo, e-mail, da me ....
yuna_free (at) yahoo.com

Prosimo, .............. jaz pošteno upanje nekdo lahko vodijo me ...

Hvala vnaprej .....
Nazaj na vrh
Google
AdSense

Post 13. oktober 2006 5:47 Oglasi

Nazaj na vrh
4ass2005

Post 27. oktober 2006 4:50 Diskretna kosinusna transformacija DCT (nujno)

Živjo,
Mislim, da moraš iti skozi to knjigo,
Digital Image Proceessing v Matlab z Gonzales
Imajo vzorec program, ki pa je tudi delovni načelo DCT
Hope this helps ...
Mimo
Nazaj na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Digital Signal Processing -> Diskretna kosinusna transformacija DCT (nujno)
Stran 1 od 1 All times are GMT 2 uri

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
topic RSS