Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

ICD2 USB klon - kako priti je za delo s 3.3V PIC24s?

Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> mikrokontrolerji -> USB ICD2 klon - kako priti je za delo s 3.3V PIC24s?
Različica v arabščini Bolgarska različica Katalonščina različica Češka različica Različica v danščini Nemška različica Grška različica English version Španska različica Različica v finščini Francoska različica Hindi version Croatian version Indonezijščina različica Italijanska različica Različica v hebrejščini Japonska različica Korejska različica Litovska različica Različica v latvijščini Različica v nizozemščini Norveška različica Različica v poljščini Različica v portugalščini Romunska različica Russian version Slovaška različica Slovenska različica Serbian version Različica v švedščini Tagalog version Ukrainian version Vietnamščina različica Kitajska različica
Avtor Sporočilo
crystallattice

Pridružen /-a: 01. oktober 2007

Post 22. januar 2009 15:48 Re: ICD2 USB klon - kako priti je za delo s 3.3V PIC24s

Tako sem spremenjene moje PICS ICD2 klon: rezano skladbo VCC o T2, povezati T2 ciljnih VCC (pin 2 J2). Zdaj ko se priključi na sistem z 24F@3.3V se MCLR na 3.3V pri visokih, MPLAB glasi Target Vpp kot 3.3V in tudi na mulimeter. Ko priključen na omrežje s 18f @ 5V Mplab glasi Target Vpp kot 12.5V in tudi na mulimeter. Mislim, moj PICS ICD2 klon bo zdaj dela tako kot Pyto2. Drugi, ki so PICS mora poskusiti ter zagledati če to tovarna.
Nazaj na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> mikrokontrolerji -> USB ICD2 klon - kako priti je za delo s 3.3V PIC24s?
Stran 4 od 4 Vsi časi so GMT 2 uri
Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
Topic RSS