Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Oblikovanje PICKit2 iz nič

Goto page 1, 2 Naslednja
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> mikrokontrolerji -> Oblikovanje PICKit2 iz nič
Različica v arabščini Bolgarska različica Katalonščina različica Češka različica Različica v danščini Nemška različica Grška različica English version Španska različica Različica v finščini Francoska različica Hindi version Croatian version Indonezijščina različica Italijanska različica Različica v hebrejščini Japonska različica Korejska različica Litovska različica Različica v latvijščini Različica v nizozemščini Norveška različica Različica v poljščini Različica v portugalščini Romunska različica Russian version Slovaška različica Slovenska različica Serbian version Različica v švedščini Tagalog version Ukrainian version Vietnamščina različica Kitajska različica
Avtor Sporočilo
KamalS

Pridružen /-a: 14. februar 2006
Pomagali: 5

Post 08. junij 2006 18:09 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 schema pickit2 shematskimi zgraditi pickit2 schema pickit2 pickit2 shematskimi firmware pickit 2 shematskimi

Mikročipa je ponudil shematskimi tukaj:

http://www.microchip.com/stellent/idcplg?IdcService=SS_GET_PAGE&nodeId=1406&dDocName=en023805

Od kar sem zbral, je firmware je na voljo tudi tukaj.

Torej, preden sem ga gradila sama, bi rada vedela, če kdo ima vgrajeno PICKit2 je od začetka temeljila na to obliko?

Prav tako obstaja v primerjavi z boljšim načrtovanjem PICKit, ampak z enakimi / bolje PIC Kompatibilnost?

Razlog whay jaz vprašam, ker mi je potrebno pojasniti nekaj dvomov s shematskimi.
Nazaj na vrh
namqn

Pridružen /-a: 19. februar 2006
Pomagali: 19

Post 08. junij 2006 19:03 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 se google pickit 2 skupina

Živjo,

Tu lahko najdete veliko informacij o PICKit2 iz tega seznama:
[url = http://groups.google.com/group/pickit-devel] [/ url]

Tudi iskanje PICKit2 na mikročip's USB forum.

Na zdravje,
Nazaj na vrh
togarha

Pomagali: 1

Post 05 Sep 2006 14:11 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 graditi pickit2 graditi pickit2 pickit2 graditi Build your own pic kit 2

Zdravo KamalS,

Ali si ustvarite svojo pickit2? Jaz sem razmišljal, da gradijo svoj pickit in imam nekaj vprašanj preveč ...

s spoštovanjem,

togarha
Nazaj na vrh
rkodaira

Pridružen /-a: 08. junij 2004
Pomagali: 54

Post 05 Sep 2006 18:55 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 18f2550 pickit2 program 18f2550 pickit 2 programer vezja 18f2550 pickit2 voznik pickit2 pickit2 v vezju programer

I zgradili le 18F2550 z firmware, na oscilator vezje in zaseden vodila (no DC-DC pretvornik in preklopni postopka in EEPROM pomnilnik). Jaz ne bi mogla imeti potrdilo o USB napravo z računalnikom ali z PICKIT2 programsko opremo.

Poskušal sem tudi z firmware od:

http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html

Ampak ni imel uspeha, saj ne morem dodeliti USB gonilnike za programer.
Nazaj na vrh
vsmGuy

Pridružen /-a: 26. junij 2006
Pomagali: 23

Post 06 Sep 2006 2:37 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 zgraditi pickit2 kupiti pickit2 pickit2 kupiti mikročip icd2 le ICD 2 le

To je bolje, da kupite PICKit2 iz mikročipa, kakor je popoln razvoj platforme, in ne preprosto kot programer.

Če ste prepričani, da želite graditi, poskusite izgradnjo ICD2, ampak kupijo PICKit2 - to ni zelo drago.
Nazaj na vrh
Buriedcode

Pomagali: 34

Post 06 Sep 2006 3:16 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: t shematskimi pickit 2 programer shematskimi pickit 2 Shematični 18f2550 shematskimi mikročip pickit 2 Shematični 18f2550 icsp schema

VSM veriga,

Mislim, da je PICkit 2 programer (ne "dodaj na vozilu), lahko program vse pripomočke, navedene na spletni strani mikročip? Zavedam se to kaj piše, ampak ni bil prepričan, če so bili zvočni film približno programske strani stvari. Če bi lahko program za vse naprave, naštete (celotne "F" serije verjamem) prek ICSP, bom izbral eno gor, samo ugotovilo, da so Farnell delam za 22GBP z nekaj prostega 6-40 pin PIC's (nizka koncu tisti) metanje v brezplačno.

Niste prepričani, ali bo dobil ali zgraditi svoj lasten, vendar po tej ceni sem prisiljena dobil, ko sem bil oding raziskovanje gradnjo enega sem prevzela vse USB PIC programerji so drage, ne zavedajo, da je to eden prišel tako prekleto poceni.

O izgradnji enega od nič. Mikročipa so vse datoteke, ki jih potrebujete, shematski, delov seznam firmware (za 18F2550) USB PC voznika za večino oken platform in PC software za programiranje. Sem prišel> <to blizu naročanje delov, ko sem ugotovila, da moj distributer dejansko prodal za pol cene mojih delih seznama.

Ne želim Kidnapovati temo, če ima kdo uporabil "PICkit 2" na veliko različnih PIC's, nagonski podnet posameznika 'uvaževati zasebno sporočilo o vaših izkušnjah / reviews.

Hvala

BuriedCode.
Nazaj na vrh
togarha

Pomagali: 1

Post 07 Sep 2006 12:27 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: t shematskimi

Ali kdo ve, če obstaja posibility za spremembo predlagal tranzistorji z mikročip Sheme za anothers? Ne morem dobiti teh tranzistorjev na mojem mestu ...

S spoštovanjem

togarha
Nazaj na vrh
Buriedcode

Pomagali: 34

Post 08 Sep 2006 18:34 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 schema pickit2 shematskimi schema pickit2 pickit 2 Shematični pickit2 Sheme pickit 2 Sheme

Živjo

Citat:
Ali kdo ve, če obstaja posibility za spremembo predlagal tranzistorji z mikročip Sheme za anothers? Ne morem dobiti teh tranzistorjev na mojem mestu ...

Torej, gledamo na shematskimi o namestitveni CD za to, da ima 3 MOSFET in 7 bipolarni tranzistorji. Ob upoštevanju, da ne uporabi / preklopite velike količine toka (citirano kot 100ma max) I tihnk lahko nadomeščajo skoraj vsako MOSFET tako dolgo, kot vam je polarioty pravice. Treba 2 N-kanalni MOSFET's, in 1 P-kanal. N in P v isti čip v PICkit2.

Kot za bipolarni tranzistorji (normalni tisti) si 3 x 3094's (NPN) in 4 x 3096's (PNP). The 3094 / 6, so za splošne namene tranzistorjev, tako da skoraj vsako nadomestek se lahko uporablja (BC108 / 9? 2N2222A?) Spet samo tako dolgo, kot vam tako PNP in NPN's

Srečno,

BuriedCode.
Nazaj na vrh
cnc

Post 10 Sep 2006 14:14 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: t icd2 le

bi se ICD2 bolje?
Nazaj na vrh
Beowolf

Pridružen /-a: 19. junij 2006
Pomagali: 7

Post 11 Sep 2006 19:33 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: t shematskimi icd2 le ICD 2 le

Je programer in iskalnik napak, tako, da je bolje!
Prav tako je že razvita različica tukaj na tem forumu .. Nameravam graditi eno v naslednjih nekaj tednih, tako se bomo ...
Jaz sem trenutno uporabo izposojenih ICD2 ...

Glavna vprašanja naj bi se vprašajte, kako boš razvoj vašega projekta.

Sem najprej preučiti peripherials rabim, izberejo apropriate PIC, pripravi shematski z ICSP plug, vpiąite kodo, test je na simulatorju, če je potrebno, debug z ICD.

Razvoj namenske naloge za povezovanje posameznih peripherial prihrani čas, saj ko se razvije, vam le prenesla na projekt in deluje ...
Nazaj na vrh
blueroomelectronics

Pomagali: 79

Post 14. oktober 2006 5:15 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 icd2 pickit2 klon ICD 2 le klon pickit2 pickit2 za icd2 pickit2 kloni icd2 le

V PICKIT 2 of firmware ver 2 samo debugs enotnega PIC (za PIC16F917). An ICD2 lahko program in debug veliko bolj PIC (koli 16Fxxx z debug, 18Fxxx, dsPIC itd)

USB na PICKIT2 je zelo lepo.
Kot za ICD2 klonov (tisti brez 18F4550) niso hitreje ali počasneje, kot je serijska (RS232) različico. V 18F4550 in 16F877-20 debug (ena od stopenj) približno 10x hitreje kot serijska različica (če delujejo v Vzporednem Master / Slave mode). Če želite poiskati napako v enem koraku mode hitro s serijsko hrani ne gledam preveč odprtih oken.

Jaz hoteti priporočiti ICD2 nad PICKIT2.

Here's a quick FAQ na PICKIT2 http://www.voti.nl/pickit2faq/index_1.html
Nazaj na vrh
funnynypd

Pomagali: 21

Post 25 Sep 2007 21:45 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 icd2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2 pickit2 se

Osebno mislim, da je PICkit2 je tako bolje kot je ICD2 na enostaven za uporabo.

Last edited by funnynypd na 04. oktober 2007 5:27, edited 2-krat v skupno
Nazaj na vrh
blueroomelectronics

Post 26 Sep 2007 1:52 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 le ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

funnynypd wrote:
PICkit2 je tako bolje kot je ICD2.

Ali ste bili dejansko uporabljeni enega? Ste primerjali z ICD2?
Nazaj na vrh
ljudje

Pridružen /-a: 31. oktober 2006
Pomagali: 18

Post 26 Sep 2007 2:01 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 le ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

funnynypd wrote:
To je prihodnost. Nič več ICD2 treskav.

funnynypd wrote:
PICkit2 je tako bolje kot je ICD2.

funnynypd wrote:
ICD2 je na postopnem opuščanju.

Saj pravijo, da zato, ker ste prodajalec Rolling Eyes

http://forum.sparkfun.com/search.php?search_author=funnynypd&sid=bf392c95a5f5d88f9ce11ae087fce3e4
http://www.mcubbs.com/bbs/forumdisplay.php?fid=52

Last edited by ljudje 26. Sep 2007 6:59; edited 1 v času celotnega
Nazaj na vrh
narccizzo

Pridružen /-a: 20. januar 2006
Pomagali: 4

Post 26 Sep 2007 5:30 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 med pickit2 icd2 icd2 le ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2

Mogoče PICkit2 je manjši in lepši od ICD2, vendar obstaja velika razlika med PROGRAMIRANJE IN NAČRTOVANJE debugging.

Če nekdo lahko razvijejo vse svoje programe brez debugging pomagati, PICkit2 svojem redu, jaz bom še naprej uporabljati ICD2 do PICkit 3 ali 4 prihaja s debugging možnost, potem bomo, da naše lastne.

zadeva, narccizzo
Nazaj na vrh
ljudje

Post 26 Sep 2007 6:38 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 icd2 vs pickit2 icd2 le ICD 2 vs pickit2 ICD 2 le icd2 le pickit2

Ne reci tega, ker je prodajal PCB, in seveda to ni res.
160 USD v primerjavi s 35 USD

In mimogrede, tukaj je slika posebna izdaja ICD2, to je v pickit2 paket.

Saludos Camarada Razz

Nazaj na vrh
funnynypd

Post 29 Sep 2007 8:00 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 klon pickit2 ou icd2 pickit2 schema pickit2 18f2550 pickit2 shematskimi pickit2 ne najde voznik pickit 2 programer shematskimi

Preverite mikročipu forume, tam je veliko razprav o PICkit 2 in ICD2. Tudi zaprosi Xiaofan, on je strokovnjak in lahko vam povem resnico.

Mikročip spletni mojster samo objava sporočila na forume o v vezju debugging sposobnosti PICkit2 nekaj dnevi.
togarha wrote:
Kdorkoli koli ve, če obstaja posibility za spremembo predlagal tranzistorji z mikročip Sheme za anothers? Ne morem dobiti teh tranzistorjev na mojem mestu ...

Imam spremenite MMBT3904 z MMBT2222 brez izdaje.
Kar zadeva MOSFET in dioda, imaš zelo previdni, saj ne vpliva na napetost serije.
Beowolf wrote:
Je programer in iskalnik napak, tako, da je bolje!

Torej ne PICkit2 (Prosimo, preverite novo sprosti MPLAB V7.62). In nova objava na mikročip forum.

Funkcionalno so enaki (PICkit2 ima malo več o programiranju v EEPROM, vendar lahko prezre to mikrokrmilniška uporabnika).

Projektiranje Arhitektura vidika PICkit2 je enostavnejši in močna, saj je namenjen več let kasneje, kot je ICD2, ti sploh ne potrebujete namestiti gonilnik USB ICD2, kakor se zahteva.

In najpomembnejše: je veliko cenejša in se ne morem izmenjavo podporo mikročip. Crying ali Very sad

Citat:

Sem uporabljal tako tudi druge mikročipu večerjo drag razvoj orodij.
ICD2 je ok, ni super. PICkit2 postaja boljši in boljši. To smo že videli iz mikročipa je posodobitev in spletna mesta. Kar zadeva prihodnost obeh orodij, bomo videli.

In lepoto PICKit2 je: svoje strojne opreme je na voljo virov.
Ali lahko kdo pove, kaj je resnično novega mikročipu ICD2 shematskimi je in kaj je bilo res? Za klone dela, lahko kdorkoli rekel, da so 100% identične? Zlasti za tiste, 3.3V PIC18FJ dele? Da ne vem.

Ampak s pomočjo odprtih in virov shematskimi iz mikročipa, lahko uporabniki gradijo svojo lastno PICkit2. Če stvari se je zgodilo, lahko uporabnik tudi debug in sledenje problemov z uporabo standardnega shematični in odpravite težavo. Za začetnike in nekaj uporabnika, to je lahko pomembno, kot pošiljanje ni tisti nazaj mikročip in počakajte na zamenjavo.

Sem storil veliko ICD2 vrniti nazaj na mikročip, zadnji menjalni je to avgusta, za kar neki cajta (moj šef ne želite plačati ali naslednji dan 2. dan ladjar), moram sposoditi eno od kolegij za debug in program moja programska oprema skoraj cel teden. Very Happy
Citat:

Včasih sem oboje. Nisem jih primerjajo. Nekdo jih primerjala v mikročipa na forumu. Na PICkit2 strani, tam je tudi strojno funkcijo, ki mikročip lastni fant še vedno ne vem, ali gotovo, kaj je namenjeno.
rkodaira wrote:
I zgradili le 18F2550 z firmware, na oscilator vezje in zaseden vodila (no DC-DC pretvornik in preklopni postopka in EEPROM pomnilnik). Jaz ne bi mogla imeti potrdilo o USB napravo z računalnikom ali z PICKIT2 programsko opremo.
Poskušal sem tudi z firmware od:
http://www.voti.nl/pickit2faq/index.html
Ampak ni imel uspeha, saj ne morem dodeliti USB gonilnike za programer.

1. za vse, ne potrebujete PC voznika. To je lepota Plug and Play. Način boljši od ICD2.
2. je MPLAB ali PICKit2.4 ima firmware pod njihovo mapo, samo poiskati / sposodim program toolset (kot so druge PICkit 2 ali ICD 2) lahko ponovno program za čipov.

Last edited by funnynypd na 04. oktober 2007 5:43; edited 9 krat v skupno
Nazaj na vrh
blueroomelectronics

Post 29 Sep 2007 15:26 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: pickit2 mikročip icd2 le pickit2 10f ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2 pickit2 icd2

V PICKit2 in ICD2 so funkcionalno skoraj enaki. V PICKit2 je gladka programer, vendar pa podpira nič višji od 18 serije PIC. Št 10F čipov podpira niti.

Preberite sporočilo za javnost opozarja na mikročipi mestu.
Nazaj na vrh
contagiouseddie

Pomagali: 3

Post 29 Sep 2007 16:59 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 pickit2 18f2550 kupiti pickit2 pickit2 kupiti mikročip icd2 le pickit2 program 18f2550

PICKit2 začela kot programer, ko je bila uvedena 1.. Sem se spomnil gorenju v samem 1. dan uporabljam. Ampak, v tem trenutku obstaja veliko naprav, ki se lahko programirajo, in tudi napake, ki teče v MPLAB čeprav dsPIC & PIC24 vrsto ni bilo mogoče debugged le še.

ICD2 LE se običajno prodaja v teh seminar, ki ga mikročip. Bil sem ponudil te med svojim 16-bitni MCU seminar prodajo na USD75 ampak nikoli jih kupili, temveč so namesto sebe a PICkit2. Ampak mislim, odkup PICkit2 bi bilo cenejše, če jih lahko dobite brezplačno PIC18F2550 (če veš kaj mislim, Nasmeh ).
Nazaj na vrh
funnynypd

Post 29 Sep 2007 19:29 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 mikročip icd2 le pickit2 10f ICD 2 le icd2 le pickit2 pickit2 o icd2

blueroomelectronics wrote:
V PICKit2 in ICD2 so funkcionalno skoraj enaki. V PICKit2 je gladka programer, vendar pa podpira nič višji od 18 serije PIC. Št 10F čipov podpira niti.
Preberite sporočilo za javnost opozarja na mikročipi mestu.

Tudi mikročipu Real ICE ne podpira 10F čipa. Ali lahko zahtevek je nižji konec orodja od ICD2 samo zaradi tega?

To se bo odločil predvsem mikročip trženje in inženiring, smo lahko le malo vpliva pošti "seznam želja."

Tehnologija vidika nič ni nemogoče.

Na nekaterih vidikov, ne moremo primerjati PICKit2 in ICD2 na način smo primerjali bencin in dizel motor.

Tudi končni uporabnik, bo svojo odločitev, prav tako kot obstajajo ljudje, ki so bolj uslugo za dizelski motor, kot Evropejcev.

Prosimo Glej attachement.
V MPLAB trenutno beta podporo. Več bo prišel.

Dodano po 1 minuti:

kje je moja slika? Post sistem morda hrošč.
Vendar si lahko ogledate ta link:

ftopic273740.html

Last edited by funnynypd na 04. oktober 2007 5:45; edited 4-krat v skupno
Nazaj na vrh
ljudje

Post 30 Sep 2007 4:47 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: t mikročip icd2 le

ICD2 so najboljša možnost, če se cena ne vseeno
http://forum.microchip.com/tm.aspx?m=282776
Nazaj na vrh
blueroomelectronics

Post 30 Sep 2007 4:52 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: pickit2 klon pickit2 ou icd2 blueroomelectronics pickit2 klon klon pickit2 icd2 le pickit2 10f ICD 2 le

No pri pregledu znesek študentom, ki želijo poceni osnovne programer sem dajanje skupaj PICKit2 klon. Osnovni design 5V samo obdržati cene navzdol. Jaz sem tudi kombiniranje s Firefly komplet (16F88 tutor)
V PICKit2 naredi lepo poceni programer z debug support. Čeprav ne kot silen kot je ICD2 je zelo preprosta in da podpira mnoge popularne 16f in 18f PIC.

PS sem narobe, če uporabljate programsko opremo za PICKit2 (ne MPLAB) lahko program za PIC 10F

Novi komplet bo imenovan Junebug
Nazaj na vrh
narccizzo

Pridružen /-a: 20. januar 2006
Pomagali: 4

Post 30 Sep 2007 9:30 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: pickit2 klon pickit2 ou icd2 domače pickit2 zgraditi pickit2 klon pickit2 pickit2 klon firmware icd2 le

OK, vidim, da je nova različica je prav tako pickit2 Razbubnik zmogljivosti, njeno cenejši (original, klon in domača različica), prav tako podpira 10 in 12 serija celo serijske spominov kot 24, 25 in boljša od vseh je open source. In zdi se, da firmware različice so hitro mislim tip ima prav. Izgleda extremelly enostavno izgradnjo od ICD2. Kaj misliš?

Un saludo para mi paisano de Jalisco.

narccizzo
Nazaj na vrh
blueroomelectronics

Post 30 Sep 2007 17:07 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: pickit2

I'm testiranja modela z minimalno PICKit2 modela, ne EEPROMs, ne Uklještenje tranzistorjev, nobene spremenljivke VDD.
Nazaj na vrh
funnynypd

Post 30 Sep 2007 17:13 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: pickit2 klon pickit2 schema pickit2 shematskimi klon pickit2 schema pickit2 pickit2 klon shematskimi pickit 2 shematskimi

Kot DIYer oblikovalec, kar lahko narediš kar hočeš, in da še vedno zaposlenih, ki delajo. Good job.
Tu je še en PICkit 2 klona na proizvodnjo že s SMD design. Basiclly je open source design, kdorkoli moči zaslužiti shematskimi iz tega foruma, spremeniti tako, da jo spremenite in uživaj.

Primerjaj z Microhip projektiranju (oboje brez prostora), tako podpira zunanjo napajalno enoto.

Surovi PCB in polni komponente so na voljo tudi tukaj.
http://www.auelectronics.selfip.com/Hardware-CB0703.htm

Skupščina risba tukaj:

Celoti sestavljenega izdelka z življenjsko dobo garancijo so na voljo tudi:
http://www.auelectronics.selfip.com/System-PICkit2.htm

Last edited by funnynypd 12. november 2007 20:10; edited 13-krat v skupno
Nazaj na vrh
funnynypd

Post 30 Sep 2007 19:59 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: t

Kako bi lahko vključite sliko kot številni drugi naredil?
Pogruntal.
Nazaj na vrh
funnynypd

Post 03. oktober 2007 2:32 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: t pickit 2 klona pickit 2 klona celoti pic komplet 2 clon

PICkit 2 klona celoti sestavni deli ponudbe so na voljo na:
http://www.auelectronics.selfip.com/Components.htm
Nazaj na vrh
funnynypd

Post 24. oktober 2007 18:03 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 klon pickit2 ou icd2 domače pickit2 zgraditi pickit2 klon pickit2 pickit2 klon firmware icd2 le

narccizzo wrote:
OK, vidim, da je nova različica je prav tako pickit2 Razbubnik zmogljivosti, njeno cenejši (original, klon in domača različica), prav tako podpira 10 in 12 serija celo serijske spominov kot 24, 25 in boljša od vseh je open source. In zdi se, da firmware različice so hitro mislim tip ima prav. Izgleda extremelly enostavno izgradnjo od ICD2. Kaj misliš?

Un saludo para mi paisano de Jalisco.

narccizzo

Strinjati se.
Nazaj na vrh
funnynypd

Post 12. november 2007 20:07 Izgradnja PICKit2 iz nič
tags: t icd2 le ICD 2 le

Velikost primerjali z ICD2 (tako z komori).
Nazaj na vrh
rkodaira

Pridružen /-a: 08. junij 2004
Pomagali: 54

Post 12. november 2007 23:29 Re: Oblikovanje PICKit2 iz nič
tags: pickit2 pickit2 ou icd2 pickit2 18f2550 zgraditi pickit2 icd2le ICD icd2 le 18f2550 pickit2

Ok fantje, ste me spodbuja k še moj preskuse na DIY PICKIT2. Zdaj sem uspel moj prototip (Maketa zgrajena z 18F2550, kristal, itd), da se prizna z računalnikom in PICKIT2 programske opreme in tudi z MPLAB 8. Čeprav nisem izgradnjo eeproms (imam 24LC512) in stikala tranzistorji vezij, DC-DC pretvornik (12V) in delal dobro opravili v preskusu. Rabim nekaj časa, da se PCB layout za moje komponente (vse zamoči skozi luknjo) komponente).

Obs: Imam eno ICD2LE za odpravljanje napak, vendar PICKIT2 programske opreme je lažja in enostavnejša za uporabo za kurjenje namene, zato mislim, da worths, ki jih je treba zgraditi.
Nazaj na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> mikrokontrolerji -> Oblikovanje PICKit2 iz nič
Stran 1 od 2 Vsi časi so GMT 2 uri
Goto page 1, 2 Naslednja

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
Topic RSS