| Avtor | Message |
|---|
SISWANTO
| 31. maj 2006 3:09 Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| Dear All, Potrebujem te sugestions Želim graditi uporabo uporabo serijske komunikacije COM vrata in mdb Baza podatkov z OS WindowsXP, ki je eden najboljših prevajalnik za zgoraj navedeno vlogo? Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C ali kaj? FYI Pravzaprav moje ozadje je, kot vgrajeni / mikrokrmilniška programer. in dokler jaz raba C jezik.
Siswanto |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 31. maj 2006 3:09 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
jhonny_yang
| 31. maj 2006 3:53 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| | SISWANTO wrote: | Dear All, Potrebujem te sugestions Želim graditi uporabo uporabo serijske komunikacije COM vrata in mdb Baza podatkov z OS WindowsXP, ki je eden najboljših prevajalnik za zgoraj navedeno vlogo? Borland C Builder, Delphi, MS-Visual C ali kaj? FYI Pravzaprav moje ozadje je, kot vgrajeni / mikrokrmilniška programer. in dokler jaz uporabo C jezika. Siswanto |
Najbolj preprosto za začetnike je Borland C Builder in Delphi. Odvisno od vaše osnovne jeziku. Mogoče Borland C Builder je lažje, vendar C, je zelo zapleteno ni kot enega vlagati.
Za MS-Visual C , je to predvsem podpora v svetu, tako da vse vaše težave je mogoče enostavno rešiti. Toda Visual C je zelo kompleksna |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
kavgoxin
| 01 Jun 2006 16:06 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| | Mislim, da VC je tudi ena dobra izbira. saj vsebuje veliko knjižnico, povezanih z comm. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
saeid5977
| 05 Jun 2006 0:27 Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| živjo za comm pristanišču, so vsi enaki (če uporabljate mscommctrl ActiveX), temveč za DB vc je malo zapleten (cuz of ADO predmeta COM programiranja)
med BC in Delphi, Delphi je boljša v hitrosti in druge stvari so enake. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Chiara
| 05 Jun 2006 3:28 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| Delphi je boljša pri sestavljanju hitrosti, kot C graditelj ni v izvedbi binarno sliko.
V vsakem primeru, C builder je boljša možnost za enostavno appplication GUI, če hočeš delati drug projekt pozneje.
Običajno C / C , so sredstva bolj bujno na internetu.
srečno |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
SISWANTO
| 06 Jun 2006 2:08 Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| Hi odzivni, Si velik. Bom poskusil BC Builder. Mimogrede, v moji državi (Indonezija) Delphi je bolj znan kot BC Builder, ne vem zakaj. Vso srečo za vas vse.
Siswanto |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
jhonny_yang
| 06 Jun 2006 5:43 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| | SISWANTO wrote: | Hi odzivni, Si velik. Bom poskusil BC Builder. Mimogrede, v moji državi (Indonezija) Delphi je bolj znan kot BC Builder, ne vem zakaj. Vso srečo za vas vse.
Siswanto |
Jaz sem Indonezija ljudi. Veliko ljudi, preden v Indoneziji zelo všeč Turbo Delphi Pascal, da je precej podobna s pascal in C približno vsi boji v Indoneziji.
Za več Podpiram mislite, da je treba izbrati Delphi. v celotnem svetovnem Borland Delphi je bolj priljubljen kot Borland C builder. Samo malo z Borland C Builder (Component razlog). |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
farhantariq
Joined: 13 junij 2006 Posts: 62 S pomočjo: 2 Location: Pakistan
| 20. junij 2006 18:50 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| | Njegova Borland C compiller. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
memarian
| 26. junij 2006 19:27 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| Dragi,
Im 'using Pascal pred mnogimi leti, in jaz preffer Delphi zdaj. Za serijska vrata
komunikacija obstaja veliko prostega deli na neto za oba
Borland Delphi in Borland C Builder.
Za Database Delphi & C Builder so bolj lažje.
Srečno. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
hondacivic
| 26. junij 2006 19:32 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| | Če ste Delphi programer Mislim, da bi morali storiti, ker za programiranje v Delphi Obnašati vidim TurboPower Komponenta je dobro za you.It je popolnoma brez charge.You moči zaslužiti to s http://sourgeforge.net (našel "TurboPower"). srečno |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
mutevaggil
Joined: 07 Sep 2006 Posts: 61 S pomočjo: 1 Lokacija: Istanbul-TURKIYE
| 11. oktober 2006 14:54 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| katera koli druga ideja?
DELPHI? Visual C ? Borland C ?
katera je najbolj primerna za PORT vmesnikov, GUI, Signal Processing in MICROCONTROL na projektih?
na kratko, katera je najbolj primerna za elektronsko človek?
hvala v advence. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
prabhak
| 14. oktober 2006 7:34 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| Anyday za male utilitiy i programiranja kažejo Delphi.
Zdaj so Borland, oprosti različico orodja (TurboExplorer).
in s availablity kakovosti sestavnih delov, ki ste jo pravkar potrebo po osredotočanju na functionlity.
Poglej ne dlje od Delphi. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
mutevaggil
Joined: 07 Sep 2006 Posts: 61 S pomočjo: 1 Lokacija: Istanbul-TURKIYE
| 09 Nov 2006 19:04 Re: Borland Delphi, C Builder ali Visual C Best One? | | |
|
| Delphi Leads pot zdaj.
in vse druge ideje?? |
|
| Nazaj na vrh | |