electronics forum

Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Diskretne kosinusne transformacije

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Digital Signal Processing -> diskretne kosinusne transformacije
Avtor Message
nlulani

S pomočjo: 1

Post 31. januar 2006 7:15

Diskretne kosinusne transformacije

Hi all,
Poskušal sem izvesti hitro DCT in hitro IDCT v C z uporabo ločiti lastnine in ob 8X8 blok v času slike. Ampak rezultati so malo čudno. Vidim verticle in horizntal linije skozi slike. teh progah Zdi se, da očitno iz dejstva, da sem ob enem bloku v času DCT za predelavo. Vendar, kot je na tej predpostavki, kot sem jaz povečanjem velikosti bloka od 8X8 do 16x16 ali več teh vrstic dobili ustrezno ločeni več.

Ampak še vedno iščem svojo rešitev. Če ima kdo prišel čez isti problem rešiti in potem prosim povej mi o tem. Jaz sem tukaj, ki izhajajo rezultate za vaše udobje.

hvala in glede
Nitin
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 31. januar 2006 7:15

Oglasi

Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Nazaj na vrh
kalyanram

S pomočjo: 346

Post 01 Feb 2006 14:33

Re: diskretne kosinusne transformacije

Živjo,
To bi bilo lahko posledica Endianness od sistema. Upam, da uporabljate PC okolje (tj. Intel sistem, ki temelji ... kar je malo endian), v tem primeru so bili vzorci njihove zamenjave bytes poskusite reversinfg bajt, da pred transfoemation in pred pisno datoteke. To bi se lahko zgodilo, kolikor vidim.

~ Kalyan.
Nazaj na vrh
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Digital Signal Processing -> diskretne kosinusne transformacije
Stran 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Podobne teme:
Diskretna kosinusna transformacija .. help!! (24)
Pomoč potrebna Discrete kosinus transformacijo (4)
Diskretna kosinusna transformacija DCT (nujni) (1)
Discrete kosinusne transformacije (DCT) Koeficient (1)
Rešitev priročnik za "diskretne kosinusne transformacije" (1)
dicsrete kosinusna transformacija (8)
Radix-4 Fast kosinusne transformacije (5)
Diff med diskretne kosinus in wavelet (5)
Time Discrete Fourier Transform ali Discrete Fourier Transfor (4)
Discrete Fourier transform Osnove (73)

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
topic RSS