Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Panasonic tv, model CT-Z2149LE podvozje LBP374

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Service Manuals, Zaprosila, popravila Nasveti -> Panasonic tv, model CT-Z2149LE podvozje LBP374
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Avtor Message
Marco Antonio

Post 12. december 2005 1:25

k3451 MOSFET

Napajalnik je bil kratkega in dva MOSFET K2003 in k3451 je bilo poškodovanih, ampak rabim ekvivalent za uporabo. Mi lahko poveste, ki so?
rgds
Marco Antonio
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 12. december 2005 1:25

Oglasi

Nazaj na vrh
anyaddress

S pomočjo: 3

Post 12. december 2005 21:43

Panasonic tv, model CT-Z2149LE podvozje LBP374

replacment za k2003 je 2sk1118 ali 2sk1404,
in za k3451 jaz didnt odkrila nobenih replacment ali lista za to, ampak je tranzistor 2sc3451 in NPN Triple razpršena Planar Silicon Transistor 500V/15A (ki se uporablja za Switching regulator Applicationss) in list, ki se nahaja na:

http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/2/S/C/3/2SC3451.shtml

zdaj jaz dont znanje če thats je ena potreba u, vendar
Nazaj na vrh
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> Service Manuals, Zaprosila, popravila Nasveti -> Panasonic tv, model CT-Z2149LE podvozje LBP374
Stran 1 od 1 All times are GMT 2 uri

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
topic RSS