| Avtor | Message |
|---|
CMOS
| 08 Dec 2005 5:34 Visual Basic usb | | |
|
| Živjo, Jaz sem poskušal sporočiti IRDA USB-naprave z VB-6,0 preko DeviceIOControl API. Ali lahko kdorkoli povej mi, kako najti "DeviceName" za IRDA ali katero koli napravo, tako da lahko uporabim CreateFile API za ustvarjanje ročico za to in vanjo, da DeviceIOControl za komunikacijo. Sem iskal registru (HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \), vendar niso mogli odkriti poljuben ključ imenovan "DeviceName" pod IRDA ali WW-600 (My IRDA USB-ključ). |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
CMOS
| 10. december 2005 12:34 sporočijo usb Visual Basic | | |
|
| Nihče ne ve, kako delati jaz zaslužiti DeviceName katere koli naprave USB? Prosim, pomagajte mi iz te težave. To je prvič, jaz sem dostop do USB. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Zhasha
| 10. december 2005 19:05 deviceiocontrol usb VB6 | | |
|
| Želel priporočamo uporabo C in DDK
če pa želite uporabljati VB6 potem vi še vedno potreba v travnato gričevje DDK, vendar youll morali vedeti DLL imena in funkcije imena. jaz ne morem spomniti jih iz vrha moji glavi, a im ne celo prepričani, da lahko to delo v VB. po vseh jezikov precej omejen
če razumete C potem bi bilo treba te strani nekaterih help: http://www.alanmacek.com/usb/
ključne funkcije, so:
VOID HidD_GetHidGuid (GUID * hidGUID) HDEVINFO SetupDiGetClassDevs (GUID hidGUID, PSTR * filterString, hwndParent, DWORD zastave) BOOL SetupDiEnumDeviceInterfaces (infoset, infoData, interfaceClassGuid, indeks, deviceInterfaceData) BOOL SetupDiGetDeviceInterfaceDetail (infoSet, deviceInterfaceData, interfaceDetail, interfaceDetailSize, requiredSize, infoData) HANDLE CreateFile (ime, dostop, sharemode, varnost, ustvarjanje, zastave, predlogi) BOOL HidD_GetAttributes (deviceHandle, & deviceAttributes)
EDIT: kamera in tukaj, jaz šele ustanavljati to http://www.usbmicro.com/apps/appfiles.zip je VB moduli za HID in vmesniška usb |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 10. december 2005 19:05 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
alzomor
Joined: 09 Jun 2005 Posts: 626 S pomočjo: 31 Lokacija: Cairo
| 11. december 2005 14:59 visualbasic setupdigetclassdevs | | |
|
| Živjo
To lahko preverite v poglavju knjige za EDAboard
USB compelete
vsebuje compelte primer z razlago za voznika HID uporabo VB
Attached izvorno kodo, na primer z uporabo VB za vožnjo USB
Salam Hossam Alzomor
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
CMOS
| 22. december 2005 19:13 Visual Basic IrDA usb | | |
|
| Te povezave so bile v veliko pomoč.
Še eno vprašanje. Ali lahko kdorkoli povej mi, če sem izgradnjo mikrokrmilniška programer, v kateri USB razred bo znižanje? Ali lahko uporabljam HID za to? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Šah mat
Joined: 25. februar 2004 Posts: 489 S pomočjo: 35 Location: WC Seat
| 28. december 2005 17:50 usb naprava VB6 | | |
|
| Ne čisto zaslužiti, zakaj so vsi priporočajo HID, ko nikoli ni bilo navedeno, da USB-IRDA uporablja razred naprave HID. Kakorkoli že, kako lahko naložite ročaj za vašo napravo je zelo odvisna od svojega voznika. Če voznik ustvari simbolno povezavo, potem lahko uporabite vnaprej določeno napravo pot. Več Comon metoda je, da registri voznik vmesnik. Potem SetupDiGetClassDevs funkcija vam omogoča, da naložite napravo vmesnik vseh naprav iz naprave razreda. Vedno lahko ugotovim, IrDA naprave za ladje od upravljavca naprave. Če se pri vas razvija svojo usb napravo, se lahko v skladu s katerim koli naprave razredov dokumentirane v usb.org, dokler usb firmware izpolnjuje vse zahteve za naprave razreda. HID je eden izmed najlažjih razredov napravo za izvajanje, in ne zahteva nobenih voznika programiranja. Zato je najbolj priljubljena razred napravo za prostoročno uporabo med začetnike. Lahko tudi določite lastne aplikacije naprave razreda. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |