electronics forum

Pravila | Recent posts | RSS temo | Iskanje | Registracija | Prijava

Visual Basic in USB

Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programiranje in vmesniška -> Visual Basic in USB
Avtor Message
CMOS

S pomočjo: 39

Post 08 Dec 2005 5:34

Visual Basic usb

Živjo,
Jaz sem poskušal sporočiti IRDA USB-naprave z VB-6,0 preko DeviceIOControl API. Ali lahko kdorkoli povej mi, kako najti "DeviceName" za IRDA ali katero koli napravo, tako da lahko uporabim CreateFile API za ustvarjanje ročico za to in vanjo, da DeviceIOControl za komunikacijo. Sem iskal registru (HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \), vendar niso mogli odkriti poljuben ključ imenovan "DeviceName" pod IRDA ali WW-600 (My IRDA USB-ključ).
Nazaj na vrh
CMOS

Post 10. december 2005 12:34

sporočijo usb Visual Basic

Nihče ne ve, kako delati jaz zaslužiti DeviceName katere koli naprave USB?
Prosim, pomagajte mi iz te težave. To je prvič, jaz sem dostop do USB.
Nazaj na vrh
Zhasha

Post 10. december 2005 19:05

deviceiocontrol usb VB6

Želel priporočamo uporabo C in DDK

če pa želite uporabljati VB6 potem vi še vedno potreba v travnato gričevje DDK, vendar youll morali vedeti DLL imena in funkcije imena. jaz ne morem spomniti jih iz vrha moji glavi, a im ne celo prepričani, da lahko to delo v VB. po vseh jezikov precej omejen

če razumete C potem bi bilo treba te strani nekaterih help: http://www.alanmacek.com/usb/

ključne funkcije, so:

VOID HidD_GetHidGuid (GUID * hidGUID)
HDEVINFO SetupDiGetClassDevs (GUID hidGUID, PSTR * filterString, hwndParent, DWORD zastave)
BOOL SetupDiEnumDeviceInterfaces (infoset, infoData, interfaceClassGuid, indeks, deviceInterfaceData)
BOOL SetupDiGetDeviceInterfaceDetail (infoSet, deviceInterfaceData, interfaceDetail, interfaceDetailSize, requiredSize, infoData)
HANDLE CreateFile (ime, dostop, sharemode, varnost, ustvarjanje, zastave, predlogi)
BOOL HidD_GetAttributes (deviceHandle, & deviceAttributes)

EDIT: kamera in tukaj, jaz šele ustanavljati to http://www.usbmicro.com/apps/appfiles.zip
je VB moduli za HID in vmesniška usb
Nazaj na vrh
Google
AdSense
Google Adsense

Post 10. december 2005 19:05

Oglasi

Nazaj na vrh
alzomor

S pomočjo: 31

Post 11. december 2005 14:59

visualbasic setupdigetclassdevs

Živjo

To lahko preverite v poglavju knjige za EDAboard

USB compelete

vsebuje compelte primer z razlago za voznika HID uporabo VB

Attached izvorno kodo, na primer z uporabo VB za vožnjo USB

Salam
Hossam Alzomor

Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

Nazaj na vrh
CMOS

Post 22. december 2005 19:13

Visual Basic IrDA usb

Te povezave so bile v veliko pomoč.

Še eno vprašanje. Ali lahko kdorkoli povej mi, če sem izgradnjo mikrokrmilniška programer, v kateri USB razred bo znižanje? Ali lahko uporabljam HID za to?
Nazaj na vrh
Šah mat

S pomočjo: 35

Post 28. december 2005 17:50

usb naprava VB6

Ne čisto zaslužiti, zakaj so vsi priporočajo HID, ko nikoli ni bilo navedeno, da USB-IRDA uporablja razred naprave HID.
Kakorkoli že, kako lahko naložite ročaj za vašo napravo je zelo odvisna od svojega voznika. Če voznik ustvari simbolno povezavo, potem lahko uporabite vnaprej določeno napravo pot. Več Comon metoda je, da registri voznik vmesnik. Potem SetupDiGetClassDevs funkcija vam omogoča, da naložite napravo vmesnik vseh naprav iz naprave razreda. Vedno lahko ugotovim, IrDA naprave za ladje od upravljavca naprave.
Če se pri vas razvija svojo usb napravo, se lahko v skladu s katerim koli naprave razredov dokumentirane v usb.org, dokler usb firmware izpolnjuje vse zahteve za naprave razreda. HID je eden izmed najlažjih razredov napravo za izvajanje, in ne zahteva nobenih voznika programiranja. Zato je najbolj priljubljena razred napravo za prostoročno uporabo med začetnike. Lahko tudi določite lastne aplikacije naprave razreda.
Nazaj na vrh
Arabska različica Bolgarska različica Catalan version Češka različica Danska različica Nemška različica Grška različica Angleška različica Španska različica Finska različica Francoska različica Hindi version Hrvaška verzija Indonesian version Italijanska različica Hebrew version Japanese version Korean version Litovska različica Latvijska različica Nizozemska različica Norwegian version Polish version Portugalska različica Romunska različica Russian version Slovak version Slovenska različica Serbian version Švedska različica Tagalog version Ukrajinski version Vietnamese version Kitajske version
Post new topic Reply to topic EDAboard.com Forum Index -> PC Programiranje in vmesniška -> Visual Basic in USB
Stran 1 od 1

subj

text

All times are GMT 1 Hour
Podobne teme:
Visual Basic In USB! (14)
Vprašanje o Visual Basic in USB Interfacing (3)
USB Podatkovni in Visual Basic program. (2)
Ali lahko uporabljam Visual Basic 6,0 za dostop do USB Port? (8)
Navodila za uporabo API za USB z Visual Basic (7)
Kako z vmesnikom USB priključek z uporabo Visual Basic 6? (2)
Kako najti USB vratih z uporabo Visual Basic 6.0 (1)
Visual C in Visual Basic (1)
katera je boljša Visual C ali Visual Basic za GUI (8)
Visual Basic in gumbe? (1)

Zloraba | | Administrator | | Moderatorji | | Podprite nas | | kazalo
topic RSS