| Avtor | Message |
|---|
xwcwc1234
| 08 Dec 2004 10:31 Ura in obnovitev podatkov vezje | | |
|
| Hi all, Moram design 10MHz uro in regres vezje. Vsakdo ima nekaj idej o tem vprašanju (vključuje faze detektor, VCO in drugi)? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
lianming1
| 09 Dec 2004 7:24 Ura in obnovitev podatkov vezje | | |
|
| | Mogoče si lahko pogledati knjigo razavi |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
xwcwc1234
| 09 Dec 2004 7:36 Re: Ura in regres vezje | | |
|
| | Ja, sem brati knjigo Razivi o tej temi. Ampak, skoraj CDR vezja, ni pogostost detektor ima širok razpon kapitan. To je problem. Moj VCO vedno velike razlike v okviru procesa spremembe in napetosti, temperature itd |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
sutapanaki
| 09 Dec 2004 22:34 Re: Ura in regres vezje | | |
|
| | Vaš vhodnih podatkov je ustvarila na koncu oddajnik z določeno frekvenco, ki bi morali vedeti približno - rekel 10MHz. Zakaj ne zatvornica vaš VCO prvo redno uro na 10MHz z PFD, dajatev črpalka itd kot PLL in po njem je zaklenjena nato preide na fazo detektorjem prejemu vašega realne podatke in jih izterjavo. Na ta način vaš VCO je že na nihanje frekvenco blizu pravega in vse kar morate storiti, je, kapitan fazo v zvezi s podatki. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
Google AdSense

| 09 Dec 2004 22:34 Oglasi | | |
|
|
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
xwcwc1234
| 10. december 2004 5:04 Re: Ura in regres vezje | | |
|
| | Na žalost, moje vezje nima auxiluary reference PLL input, tako da ne morem zaklene VCO v znano frekvenco. Iščem vezje, ki se lahko uporabljajo kot PFD v CDR. To je tisto, kar hočem. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
sutapanaki
| 10. december 2004 7:59 Re: Ura in regres vezje | | |
|
| | Potem bi najbrž veste, da se podatki (na primer NRZ) ne vsebuje enrgy na urni frekvenci, zato je težko uporabiti kot somethink PFD za zaklepanje na nekaj, kar ne obstaja. Si razmišljal o tem robu odkrivanja za ustvarjanje energije na urni frekvenci? |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
andy1
| 13. december 2004 0:46 Re: Ura in regres vezje | | |
|
| Ali lahko opišete bolj podrobno kakšno vrsto vhodnega signala formata (NRZ, Manchester ...). Ne samo za zaklepanje uro na lokalni oscilator, morate ključavnico, ki incomming signal tudi. Lahko zaslužiti zapleten. Menim, da so IC, ki se uporablja pri ethernet in LAN aplikacijo, ki jo lahko uporabite.
Prosimo, glejte priložene datoteke za nekatere osnovne ideje.
|
|
| Nazaj na vrh | |
 |
aicer
| 14. december 2004 17:01 Ura in obnovitev podatkov vezje | | |
|
| | jaz ugibati svoj arhitekture so Dual-Loop, ne oziraje se ura signal ... morate PD FD CPS LPF & VCO .. Linear faza PD je primerna za vaš design. To je v redu za 10MHz hitrostjo prenosa podatkov, vse veščine za projektiranje, lahko preverite papers.The blizu zanke analize dela PD je podobna PLL, ena od strani, da preveri FD rotacijski detector.Remember frekvenco, VCO potrebo po ustvarjanju multi-fazi (0 90 180 270 ali 0 45 90 ... etc) zaradi OS requirements.I kažejo dokument o delu OS za u "3,125-Gb / s in Ura Data Recovery Circuit za 10-Gbase LX4-Ethernet "(avtor: Shen-Iuan Liu et al.) |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
CDRCDR
| 14. december 2004 21:24 Ura in obnovitev podatkov vezje | | |
|
| | Priporočam PFD Potbaker za Vas, v katerih se dvojni robovi DFFs uporablja za izgradnjo faze odkrivanja, nato pa dve fazi detecor (I / Q) izgradnjo PFD.It ne potrebuje reference clock |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
andy1
| 15. december 2004 5:46 Re: Ura in regres vezje | | |
|
| Še vedno mislim, izraz "clock izterjava" nekoliko zavajajoč, saj, vsaj v večini izvajanju, je zmeraj lokalna ura, tako da ni potrebe ", da si opomore ure", od koder koli.
Kaj se ponavadi zgodi, da je že obstoječih lokalnih ura mora uskladiti svoje faze imcomming podatkov. To lokalna ura je ponavadi izhaja iz lokalnega oscilatorja.
Izraz "ura prilagajanje" je bolj opisna. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |
aicer
| 18. december 2004 12:21 Ura in obnovitev podatkov vezje | | |
|
| | res, tako kot andy1 saying.There običajno referenčne ure v mnogih design.reference CDR uro bi lahko izboljšali čas pridobivanja in vezje design veliko easier.In moje delo, sem design CDR z referenceless uro. Spoznala sem veliko vprašanj, ki ne bi obstajal v CDR s sklicem clock.So u ... morda bi morala spremeniti svoje topologije, če lahko nekdo ali dovoljenja. |
|
| Nazaj na vrh | |
 |